Amikor az életveszély egy tahó képében szabadult el

Döbbenetes videó jelent meg a Bp.-i autósok oldalán arról, hogy veszélyezteti mások életét, valaki, aki úgy gondolja, hogy neki mindent szabad. Csak a többi autós lélekjelenlétének köszönhető, hogy mindenki élve utazhatott tovább.

És jött Ótvar kapitány!

Közlekedek 2019.06.07-én 19.30 óra körül a 4-es számú főúton, -írja a gépkocsi vezetője, akinek fedélzeti kamerája rögzítette az esetet-  ahol a Gyömrő-Üllő kereszteződésnél egy körforgalmat csináltak. A körforgalom még nem 100%-os, mivel folynak még a munkálatok és emiatt, a 4-es úton 500 méterre már tábla figyelmeztet, hogy az útszakasz beszűkül és szembe forgalomra számítsunk.Jóval előtte már egy sávra van behúzva a forgalom, ezzel felkészítve az autósokat az építkezésre és egyéb forgalmi akadályokra!

Ezeket a forgalmi figyelmeztetéseket leszarva (bocs a durva szavak miatt), egy szánalmas fél-hülye, a forgalomban résztvevő szabályosan közlekedőket.

A videó 9..másodpercében tűnik fel akkor még a kép jobb oldalán az az autó amelynek vezetője később agyát elszórva veszélyeztet mindenkit az úton.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük