A kormány most szinte a teljes művészeti életet le akarja nyelni, méghozzá egyetlen harapással. A civilek mindazok nevében, akiknek fontos a szabad gondolat, tüntetést kezdtek a Madách téren.

Nem kell hozzá jóstehetség…

Az Orbán-rezsim az utolsókat rúgja, de sajnos még ezeket is belénk. Most már nem lehet sok hátra, ezt jelzi a tüntetés is, amely a színházak, azaz a gondolat szabadságáért kezdődött.

Azt írták közösségi oldalukon, hogy

A mai, 18:00-kor a Madách téren kezdődő tüntetésre te is tudsz mozgósítani, ha mobilodon megnyitod az alábbi linket. (Ha más szöveggel mozgósítanál, az üzenet szerkeszthető.)
Küldj egy üzenetet azoknak az ismerőseidnek, akiket érdekelhet, akikről nem vagy biztos, hogy ott lesznek vagy még hezitálnak. Sokan az utolsó néhány órában döntik el, hogy eljönnek-e az eseményre, így érdemes a lehető legtöbb ismerősödnek elküldeni.

A magyar kultúra és színházak védelmében tüntetnek Budapesten. Élőben a Mércén! Szöveges percről percre tudósításunk a linken: https://merce.hu/2019/12/09/a-kultura-szabadsagaert-tuntetnek-percrol-percre-a-mercen/

Gepostet von Mérce am Montag, 9. Dezember 2019

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét