Ez a napKiemelt hírek

Április elseje szellemében: Budapest újra „szemezget” az olimpia-rendezéssel

olympics-1613101_640

“Ha minden úgy alakul” szemezgetünk a 2032-es olimpia megrendezésével. A pedzegetést NOB tiszteletbeli tagja, Aján Tamás lebegtette be az InfoRádióban, ahol azt mondta, Budapest „szemezget” a rendezéssel.

Nagy a konkurencia

A Nemzetközi Súlyemelő-szövetség elnöke azt mondta, biztos, hogy a két Korea jelentkezni fog, méghozzá közösen. Ez

„politikailag óriási dolog lenne, és ezt Thomas Bach NOB-elnök is így látja, tárgyalt is az ENSZ főtitkárával, valamint mindkét Korea vezetőjével”.

Karácsony Gergely: Lopakodó Olimpia Program (LOP)

Ha megtörténne a közös jelentkezés, azzal szerinte

„nem konkurálhatna senki”.

Az indonéz államelnök is szereti a sportot, és határozott szándéka, hogy odavigye a 2032-es olimpiát. Ahogy nem titok, Budapest is szemezget azzal, hogy megpályázza, ha úgy alakul minden – tette hozzá.

Forrás

Olimpia és pénzügyek

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

http://varosikurir.hu/orban-rault-a-teli-olimpia-magyar-sikereire-a-kisember-nagy-mondasai/

About Author

Comments (1)

  1. Az olimpia úgy kell nekünk mint üveges tótnak a hanyattesés…!Hova olimpia rendezés mikor nincs egy épkézláb budi a nyamvadt városban- és nem csak tegnaptól….!Ha megiszol egy sört a Nyugatinál-épp városnézésre indulva , mész tovább a körúton-az oktogonnál , már erősen ,, ki kéne tenni a sört “-de, hova ?Minden földalatti illemhely butik , régiségkereskedő lett , meg egyebek….Mi lenne a sebtében felhúzandó infrastrukturával ? Ami , még vagy tíz évig a játékok lezárása után is drágulni fog ? Eklatáns példa a közelmúlti vizi förmedvény-ugró torony -legalább háromszoros drágítás az elbontás után…!!!! Mi a helyzet a Dagály fürdővel , amit még mindig nem lehet látogatni ?Ezek tényleg betegek !

Szólj hozzá!