Az igazi menekültkérdés: meddig menekülhet a Fidesz saját hazugságai elől?

A Fidesz titkolta, hogy befogadott 1300 menekültet, de véletlenül egy helyettes államtitkár beismerte. Most azt titkolják, hogy mi lett a menekültek sorsa. A fideszes Kriza Ákos szerint Magyarországon találtak új otthonra. A kormány azonban tagadja, hogy lakást biztosítanának nekik. Sőt, Orbán szerint már tovább is álltak. Összevissza hazudoznak, ahelyett, hogy tisztáznák, akkor mire is költik az uniótól a menekültek támogatására kért több tízmillió eurót.

A bojkott eszköz a titkolódzáshoz

Azt is titkolták, hogy állami pénzből támogatja az Orbán-kormány a Soros Györgyhöz kötődő szervezeteket, de már ez is kiderült – írja közleményében Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője.

Annyira titkolódznak a Soros-terv bizonyítékairól, hogy már a nemzetbiztonsági bizottság munkáját bojkottálják. Fölöslegesen, mert már egyre többen látják, hogy az egész csak hazugság, amely csupán a többmilliárdos „sorosozó” plakátbizniszről szól.

13 milliárdba fáj az adófizetőknek a fideszes családtámogatás

Titkolják azt is, mi szerepel az OLAF jelentésében, hogy miként buktak le Orbán vejének szabálytalanul elnyert közbeszerzéseivel. Azt azonban már tudjuk, hogy 13 milliárdba fog kerülni a magyaroknak ez a fajta fideszes családtámogatás.

Jelenleg ott tartunk, hogy a fideszes politikusok elmenekülnek a kínos kérdések elől. Orbán – mint Jellasics – egészen Bécsig fut. Ha valamelyikük mégis megpróbál válaszolni, akkor pedig összevissza beszél. Válaszokat eddig nem kaptunk, csak a fideszes hazugságokat.

Ma azonban az Országgyűlés rendkívüli ülésén lehetőségük van az eddigi hazugságok beismerésére és a kérdések megválaszolására. Ha nem futamodnak meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük