Sorting by

×

Az igazság napja! Horoszkóp szerdára

Ez a szerda a horoszkóp szerint, egy különleges nap lehet, ha Te is úgy akarod. Ezen a napon, érdemes más szemszögből nézni az élet dolgaira.

Kos

Végül sikerült megértenie az emberi lét igazi természetét. Bármilyen feladatot képes lesz egyedül elvégezni mások támogatása és segítsége nélkül. Viszont az is tény, hogy az idő múlásával azért változni fog majd az értékrendszere, amivel nincs is semmi gond, hiszen idővel mindannyian komoly mértékű változáson megyünk keresztül.
Egy barátja szeretné összehozni valakivel, viszont a hangulata nem éppen a legjobb ehhez. Ne húzza fel magát, inkább mondja el neki őszintén a véleményét.

Bika

Általában megéri kivárni a kedvező pillanatot és nem egyből belevágni egy új kapcsolatba olyan esetben, ha nem teljesen biztos a dolgában. Nem igazán stresszeli most magát a karrierépítéssel, mivel eléggé passzív hangulata van.

Ikrek

Vannak idők, amikor kedvére válogathat a potenciális partnerek között, de ezekben a napokban elkerüli önt a szerencse, inti a horoszkóp. Ne essen emiatt kétségbe, inkább szenteljen minél több időt magára és legyen együtt a legközelebbi barátaival. Rendezze a gondolatait és előbb-utóbb a másik nem képviselői újra feltűnnek majd az életében. Szerencsés napja lesz. Ne a múlttal foglalkozzon, hanem a jövőről beszéljen a partnerével. Például tervezzék meg közösen a soron következő nyaralásukat.

Rák

Ha olyan határidős munkája van, amit nem szeretne megcsinálni, akkor beszélje meg a problémát a barátaival. Ők segítséget nyújtanak majd önnek, így könnyebben átlendülhet a nehézségeken.
A személyes kapcsolatai meglehet, hogy hagynak némi kívánnivalót maguk után. Ne legyen makacs, és ha nem talál kiutat egy vitából, akkor inkább hátráljon meg, mert most csak ronthat a helyzetén a makacsságával-inti a horoszkóp.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.