Akár hiszed akár nem! – A csillagjegyed azt is elárulja, kire vár gazdagság a közeljövőben

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nekik van a legnagyobb esélyük a meggazdagodásra. A horoszkóp most megmutatja azokat a szerencséseket, akiket pénzzel jutalmaznak a csiillagok a következő időszakban. Ez nem azt jelenti, hogy lehet lazítani, hisz az Univerzum még megváltoztathatja a döntését.

Szűz

Szüzek – a legcéltudatosabb csillagjegy. Ők nem a hírnév és a pénz megszerzése miatt dolgoznak, hanem azért, mert egyszerűen ez az életük értelme. Ezen csillagjegy képviselői a tökéletesre törekednek, jó munkaerők és profik a szakmájukban, hozzászoktak ahhoz, hogy magas színvonalon és lelkiismeretesen végezzék a munkájukat. Nem idegesek a túlórák miatt. Nem kell semmi rendkívülit tenniük: elegendő, ha csak ugyanolyan szorgalmasak, mint eddig és tökéletesítik az őket körülvevő világot. Pontosan a tökéletesség az ami a Szüzet sikerre vezeti. Az a fajta hajlandóság, hogy teljesen a munkájának szentelje magát, ki fogja emelni őt a szürke tömegből, amivel sok pénzt tud keresni. A csillagok fogják az útját kísérni és megvilágítani- mondja a horoszkóp.

Fontos eseményeken azt javasoljuk, hogy viseljen fehér, sárga, narancssárga és szürke színű ruházatot.

Skorpió

A Skorpiónak nem esik nehezére meggyőzni valakit arról, hogy tegye azt, amit ő szeretne. Eladni, rábeszélni, megállapodni – ez a vérükben van. A víz elemhez tartoznak, nagyon jó intuíciós képességekkel rendelkeznek és képesek belelátni az emberekbe. Ők a legkíváncsiabbak az összes csillagjegy közül. Belőlük lesznek a legjobb detektívek, ezen felül megérzik azt is, hogy melyik üzlet lesz számukra a kedvező. A következő  időszak  hűséges és védelmező gazdája segíteni fog abban, hogy a Skorpió gazdaggá váljon. Egyéb lehetőség nincs. Meg kell tanulni a leckét és akkor valóban gazdag leszel.

Fontos találkozókra vegyél fel piros vagy lila ruhát.

Oroszlán

Ez az egyedüli tűz elem a felsorolásban, akiknek a csillagok pénzzuhatagot ígérnek. Az Oroszlánok – vezetésre születtek. Vezetésre, irányításra és fontos döntések meghozatalára képesek. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni, rendkívüli karizmával rendelkeznek, ami a sikernek a kulcsa.  A következő időszak, a tavasz, színe a sárga, ami az egyik legelőnyösebb szín az Oroszlán számára. Ezért ennek a csillagjegynek nagyon nagy az esélye arra. hogy 2most jelentős mértékben töltse fel a bankszámláját.

Fontos találkozókra vegyél fel barna vagy sárga színű ruhát és ne hagyjad figyelmen kívül az arany kiegészítőket sem.

Bika

A Bika nem támaszkodik az ösztöneire, racionálisan és logikusan gondolkodik. Képesek helyesen rangsorolni. Nem pazarolja apróságokra az idejét és az energiáját. Ez a tulajdonságuk hatékony vezetővé teszi őket. A fontos üzleti partnerek értékelik az ilyen emberek megbízhatóságát és stabilitását. Természetesen, ilyen tulajdonságokkal és azoknak a megfelelő alkalmazásával egyszerűen nem lehet szegény az ember. Most a rendelkezésre álló pénzét az önfejlesztésre és az üzleti élet irányába kell irányítania.  De ha különböző luxuscikkekre pazarolod el a pénzed, az szegénységhez vezethet.

Fontos találkozókon viselj fehéret vagy zöldet.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “Akár hiszed akár nem! – A csillagjegyed azt is elárulja, kire vár gazdagság a közeljövőben

  • Very good

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük