Városi kurír
A napi fontos.

Bokros Lajos: Az OLAF-nyíl célba talált

1 39

A vég kezdete lengi körül az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalának (OLAF) közelmúltban kiszivárgott jelentését. Noha egyelőre semmi biztosan nem tudhatunk, ordítóan világos, hogy a nyíl ezúttal célba talált: feltűnő a kapkodás, a fejetlenség és az egymást leleplező hazudozás a nemzeti szégyen kormányának háza táján.
[mnky_ads id=”10551″]

Szerencséje van az állami bűnszövetkezetnek

Menekülnének a patkányok a süllyedő hajóról – csakhogy nincs hova. Muszáj összetartani.  Az EU ismét tehetetlen. Csak arra van joga, hogy a vizsgálati anyagot átadja a nemzeti hatóságoknak további intézkedésre. De mi van akkor, ha maguk a nemzeti hatóságok vezető tisztviselői és azok csókosai a feltárt csalás első számú gyanúsított elkövetői?

Sajnos arra nem gondoltak az EU alapító atyái, hogy mi van akkor, amikor egy egész állam működik privát bűnszövetkezet módjára.
[mnky_ads id=”10552″]
Orbán és bandája nem véletlenül verte szét a jogállamot. Épp azért, hogy az ügyészség a zsebükben legyen és soha senkinek ne jusson eszébe akárcsak vizsgálatot indítani a nemzeti szégyen kormányának tagjait, illetve rokonaikat, barátaikat érintő szennyes ügyekben. 

Nesze neked Európai Unió

Most megbarátkozol azzal, hogy kígyót melengettél a kebleden. A kígyó megmar téged. Miért nem vetted észre, amikor megindult a magyar maffiaállam “szabadságharca”, hogy az unió értékeinek sárba tiprása a kormánypolitika rangjára emelt bűnözést elleplező álca?

Talán az EU most már észhez tér. Ez előrelépés.

De a mi harcunk még hosszú lesz.

(Szerző: Bokros Lajos a MoMa elnöke)
[mnky_ads id=”10553″]

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ