A Fidesz gépezete mindent bevet azért, hogy elterelje a figyelmet miniszterelnöki vő igencsak korrupció gyanús, ezer sebtől vérző ügyétől. Így szedték elő a már régen hazugnak bizonyult Botka féle korrupciós vádat is. 
[mnky_ads id=”10551″]

Magyarország, nem egy normális ország

 Egy demokratikus országban,az OLAF által feltárt ELIOS ügynél, már jóval kevesebbért is fejek hulltak volna, az após vette volna kalapját és pályagondnokként szolgálná az országot Felcsúton. Tiborcz István pedig, az előzetes havi beszélőjén találkozhatna, saját lábunkon álló asszonykájával.
[mnky_ads id=”10552″]
A  Fidesz gyűlöletgépezete terelésképpen, egy olyan ügyet kreált, ami már az irracionalizmus kategóriájába tartozik. Ahogy arról a Városi Kurír is beszámolt F. Attila azzal a bombahírnek szánt vallomással jött elő, hogy összesen 250 millió forintot kért zsebbe 2004-ben Botka László szegedi MSZP-s polgármester és Toller László azóta elhunyt volt pécsi MSZP-s polgármester azért, hogy tető alá hozzon egy pécsi ingatlanüzletet. Egy állítólagos,14 évvel ezelőtti történetet csócsál tehát a kormányzati sajtógépezet. Jó szokásuk szerint kreáltak egy olyan valamit, amely ellen az érintettek egy része már nem tud védekezni. Toller László nyolc éve hunyt el, az ügybe szintén belekevert gépkocsivezetője, pedig, 2006-os balesetben. Így ők már nem tudnak védekezni. Az pedig, hogy mi köze lehetett a szegedi polgármesternek egy pécsi ingatlanüzlethez, arra elég nehéz értelmes, hihető történetet előállítani még a Habony-művekben is.

Botka László közösségi oldalán reagált a vádakra

Egy olyan város polgármestere vagyok, melyet a Fidesz még nem tudott megszállni és megfélemlíteni. Kérlelhetetlen ellenfele a Fidesznek és segítőinek. Ezért támad engem a Fidesz keményebben, mint más ellenzékieket.
16 éve vagyok Szeged polgármestere, és egyetlen korrupciós ügyet sem tudtak kreálni. Most már csak egy többszörösen eljárás alatt álló csalót és annak volt fideszes parlamenti képviselő ügyvédjét tudták előrántani.
Ez egy politikai maffia, melynek vezetője Orbán Viktor. Örülök, hogy ennyire fontos célpontja vagyok. Üzenem, hogy sem megfélemlíteni, sem meghajlítani nem tudnak.

Még közel két hónap van a választásokig. A Fidesz célja egyértelmű: kabátlopási ügybe keverni a baloldal volt és jelenlegi politikusait, egy olyan történetben, amelyben egy igen és egy nem áll egymással szemben.  Az eddig megismert információkból nagyon úgy tűnik, ez a történet nem egy régi ügy tisztázását, hanem a jelenlegi választási kampányban a Fidesz politikai céljait szolgálja.

[mnky_ads id=”10552″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here