Nem  egyszerűen megkezdődött, de csúcsra pörög a mocskok dáridója. A kormánypárti Lokál és TV2 lehozta, hogy a 2000-es évek elején Botka László és az azóta elhunyt Toller László szocialista politikusok 250 millió forint kenőpénzt kértek egy pécsi ingatlanügylet lebonyolításáért. Itt az újabb nokiás doboz ügy.

[mnky_ads id=”10551″]

 A Fidesz mocsokarchívuma

Ne legyen kétsége senkinek. A Fidesznél be vannak tárazva a lejárató, mocskolódó anyagok. A kampány üzemmód beindult. Ez válaszcsapás az OLAF jelentés miatt kialakult helyzetre, amely bizonyította, hogy Orbán vejének cégei 17 ügyben csalással nyertek közbeszerzést.
 [mnky_ads id=”10552″]
A módszer ismerős. Annak idején két nappal a választások előtt jelentek meg ügyészek és rendőrök  Molnár Gyula akkori újbudai polgármester, és budapesti MSZP-s elnöknél, aki saját körzetében abszolút magasan esélyes volt, majd őrizetbe vették. A választást ez eldöntötte. Később a bíróság, amire Orbán már rá akar tenyerelni, bűncselekmény hiányában felmentette Molnárt jogerősen. Az ügyészség nem kért bocsánatot.

A holdbéli nokiás doboz

Emlékszünk az elhíresült nokiás dobozra, amelyben – valaki, aki ezt vallotta – 20 millió forint kenőpénzt adott ugyancsak szocialista politikusnak. Persze ez is a választások előtt derült ki. Később bevallotta, hogy hatósági kényszer hatására cselekedett, visszavonta a vallomást, de addigra a magyar nép egésze a szocik 20  milliós kenőpénzéről beszélt. Az senkit nem érdekelt,  hogy a választások után ennek ellenkezője kiderült. A szavazást pedig eldöntötte a szoci korrupció elterjesztése a nép között.
A forgatókönyv azonos. Ráadásul egy ingatlanmaffia ügy első rendű vádlottja tett most sajtó előtt nyilatkozatot, be sem várva a bírósági tárgyalást. Nagyon sürgős a Fidesznek, hogy meg sem várta a tárgylás napját. Kérdésem:
eddig miért nem mondta mindezt el a nyomozás során?
Marsi Anikó pedig kiáll, és mondja a gátlástalan, lejárató szöveget a képernyőn. Pontosan tudja, nem ő fog fog kártérítést fizetni Botkának, és az elhunyt Toller hozzátartózóinak, hanem a TV2. Az a csatorna amelyet a mi adónkból tőkésítettek fel Vajnának. Nem számít nekik akár 50 milliós kártérítési bírósági marasztalás sem, hiszen ha ezt elterjesztik, a hatalom a kezükben marad. Ez csak morzsányi áldozat, nem pénz az ellopott és ellopható milliárdokért .
Mindezt teszi egy olyan hatalom, amely egy nap alatt százszorosát lopja el a mostani vádban említett összegnek. Marsi pedig jó pénzért odaáll, és lelkesen hörög. Ezért tart itt Magyarország. Sok kiszolgáló senkit talált magának Orbán. Ők is rettegnek már, hogy egyszer számon kéri őket valaki. Ennek véget kell vetni! Örökre!
(Szerző: dr Martin Zoltán)

[mnky_ads id=”10553″]

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A konkrét véleményem nem papír vagy képernyő képes. De marsi anikó “pénzért szopok, nyalok, gombot varrok” orbániáda tagja. Ezt kell terjeszteni!

  2. kép nem az igazi. Az indiai szent patkányokkal nem illusztrálnám ezt a cikket. Dehonesztáló a patkányokra nézve.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét