Közeleg a választás, minden napra csöpögtet valamit a regnáló. Csütörtökre egy ÁFA-csalás miatt bíróság előtt álló Anonymust sikerült találni, aki vádja szerint Nokiás doboz híján nylonszatyorban adott át 50 milliót Botka Lászlónak És Toller Lászlónak – írja a szegedma.hu.
[mnky_ads id=”10551″]

Nincs bizonyíték, csak a vád, minden szokás szerint zajlik

“Összesen 250 millió forintot kért zsebbe Botka László és Toller László azért, hogy tető alá hozzanak egy ingatlan üzletet Pécsen. Botka hozta a projektet, Toller simítgatta helyben az ügyeket és közösen intézkedtek a Gazdasági Minisztériumban”

állítja a nevét és arcát nem vállaló az elmondása szerint 2000-ben történtekről.
[mnky_ads id=”10552″]

“Több milliárdos nyereséggel kecsegtető beruházást készítettek elő a németek, magyar partnereikkel együtt, de a sikerhez Botka László és Toller László személyes „ügyintézése” kellett, amiért 250 millió forintot kértek zsebbe”

– állítja a férfi.

A tanúvallomásában – amit hivatalosan hétfőn nyújtanak be a Törvényszékhez, mert a mai tárgyalást elnapolták azt állítja:

“ő maga személyesen is vitt egyszer 50 milliót Botkának és Tollernek a Parlament melletti Biarritz étterembe, végül kisebb részletekben kapta meg a két politikus a 250 milliót, mert csak így tudták feltűnés nélkül kivenni a pénzt a bankból.”

És, hogy mi is az ominózus ügy?

A tanúvallomás szó szerint:

„A következőt rakták össze: a GM átadja az ingatlanokat a Pécsi Önkormányzat ingatlankezelő cégének (PVV), majd azt pályáztatás nélkül eladja a befektetőknek. Ezt a folyamatot ők végig viszik, elejétől a végéig, hiszen befolyásukkal ezt ők megtehetik (két nagyon befolyásos és erős pártpolitikusról beszélünk). Viszont ennek ára van. A vételár, az ingatlan méretéhez (és értékbecsléséhez képest) relatív szociális lesz, cca 210 millió HUF amit adásvételi szerződés útján be kell utalni a PVV-hez, továbbá 250 milli HUF értéket készpénzben, papír nélkül oda kell adni Dr Botka László úr és Toller László úr kezeihez.”

Botka László reagált a hirtelen előhúzott vallomásra…..

Ha ide kattint, kiderül, hogy mit!

[mnky_ads id=”10553″]

1 hozzászólás

  1. mire jó ez???? mindig valakit megrágalmaznak Kósa úr 20% kellene nyilvánosságra hozni, MERT AZ IGAZ !!! ANNYI HÜLYESÉGET HORDANAK ÖSSZE HOGY AZ MÁR UNDORÍTÓ !!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét