Emlékeznek még arra a visszatérő Orbán-dumára, hogy Ő nem foglalkozik üzleti ügyekkel? Elképzelni is borzongató, hogy mi lesz, ha véletlenül a miniszterelnöki fülbe jut, hogy a közvetlen családja viszont nagy előszeretettel teszi ezt.

Forbes 100-as toplistája

A lista a legértékesebb, magyar tulajdonú cégeket vették számba. Az egyik szerencsés vállalkozó Tiborcz István a BDPST Zrt. nevű ingatlanos cégével. A másik pedig a miniszterelnök apja, Orbán Győző a Dolomit Kőbányászati Kft.-vel.

- Hirdetés -

Orbán Győző

cégét a 88. helyre rangsorolták, ami tavaly 4,6 milliárd forint árbevételből közel 2 milliárd forint nyereséget gazdálkodott ki. A Dolomit Kőbányászati Kft. olyan cégeket előz, mint a legnagyobb magyar pénzváltó hálózattal rendelkező Exklusive Change vagy a piacon 30 éve jelenlévő Béres Gyógyszergyár Zrt.

Orbán Ráhel férje, Tiborcz István

A 2019-es listán csak a 91. helyet sikerült megcsípnie, miután 10 milliárd forintra értékelték a BDPST Zrt.-t. A miniszterelnöki vej cégéhez az utóbbi években olyan ingatlanok kerültek, mint a turai kastély vagy a pesti Adria-palota, de ez a cég fejleszti például a Dorottya Palace-t, a Vörösmarty tér első ötcsillagos szállodáját is.

Forrás

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét