Azbej Tristan közszolga baromi nagy tévedése

Azbej Tristan, a Miniszterelnökség Üldözött Keresztények Megsegítéséért Felelős Helyettes Államtitkárság helyettes- és a Hungary Helps Program Megvalósításáért Felelős Államtitkárságának vezetője – szóval prominens közszolga.

A kinyilatkoztatás

Fent nevezett közösségi oldalán az alábbi bejegyzést tette elérhetővé :

“1️⃣ Müller Cecília szimbóluma annak, hogy míg a liberálisok mást sem tudnak, mint megjátszani a politikailag korrektet, árulkodni Brüsszelben, álproblémák megoldására áltudományos magyarázatokat gyártani, addig a konzervatív és nemzeti kormányzat szakszerű és hatékony intézkedésekkel képes megvédeni és megerősíteni Magyarországot egy súlyos válság idején is.
2️⃣ Feszületet visel a nyakában.”

https://www.facebook.com/azbejtristan/photos/a.609248019240766/1533183116847247/?type=3&theater

Ezt jól benézte…..

Müller Cecília-ügyben mindkét állítása lyukra futott. Sok kivetnivalót lehet találni a hölgy “működésében”, de az, hogy a láncán milyen függőt hord, az egyáltalán nincs köztük. Az már inkább, hogy egy ország tisztifőorvosától elvárható lenne, hogy ne hű pártkatona legyen, hanem felelős orvos.

Müller akkor vált hiteltelenné, amikor hetekig azt sulykolta, hogy

semmi szükség a maszk viselésére,

majd amikor változott a pártszél, ő is az ellenkezőjére váltott. Ugyanígy járt el a tesztelés “fontatlanságáról”vallott győzködéssel is egészen addig, ameddig egy Palkovics miniszter által celebrált szakmai konferencián nem jelentették be az országos tesztelés fontosságát, azóta ő is azt fújja. A hölgy a fentiek mellet élharcosa az állami felelősségvállalás elkenésének, teljes testtel ment neki Karácsony Gergelynek annak ellenére, hogy dokumentumok bizonyítják, hogy nem igaz, amit mond és ez csak néhány a tisztifőorvos asszony vitézkedései közül.

Egy érvényes saját gondolatot nem hallani a regnáló tisztifőorvostól, aki akkor is csendben maradt, amikor Kásler kiadta a “60% üres-ágynak kell lenni”-őrületét.

Parancs, az parancs…?

Az nem érdem, hogy éjt nappallá téve küzd, elég lenne, ha napi pár órát szánna feladata elvégzésére, de azt szakszerűen, a magyar lakosokért tenné!

És akkor a bejegyzés írójának egyéb az ellenzéket mocskoló “tévedéséről” most nem is szóltunk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük