A bajai Bácskai Napló esete az ufókkal – ki más manipulálta volna a fotóikat, hiszen ők tagadják

Történt Baján, hogy az önkormányzat lapjában az ellenzék képviselőinek hivatalos kampányportréit valakik – nem ők!!!! – karikatúrává változtatták.

“Így torzítják el a valóságot, így lehetetlenítik el az embereket, így működik a helyi lakájmédia, a mi pénzünkből. A több tízezer példányban a postaládákba került Bácskai Napló aljasul groteszkké torzította az arcunkat!

Bandzsa, ördögi tekintetek,

foltos sötét arcok, eltüntetett vagy éppen összehúzott szemöldökök, átrajzolt, elcsúfított arcvonások mind a 11 jelölt esetében. A mellékelt videón látható a hamisítás ténye.

Elvárom, hogy a Bácskai Napló kiadója a Baja Marketing Kft. ismerje el a hamisítás tényét, nevezze meg a felelősöket és kérjen bocsánatot a lap következő számában, valamint tegye közzé a @Sikeres Bajáért Egyesület mind a 11 jelöltjének hiteles képmását a manipulált képeknek megfelelő terjedelemben!

A 100 %-ban önkormányzati tulajdonú Baja Marketing Kft. által kiadott Bácskai Napló hosszú évek óta folyamatos és szándékos jogsértést követ el a Legfelsőbb Bíróság ítéletei és a 6.1 millió Ft kiszabott bírság ellenére.

A város lakosságának joga van tudni,

hogyan hazudják el évek óta a valóságot, hiteltelenítik el az embereket!”

Ez még nem minden…..

“Update 1: Az ügyben telefonon és mailben is megkerestem a lapot, amint válaszolnak a kérdéseinkre, megírjuk.

Update 2:Válaszolt a Bácskai Napló. Sikerült elérnem a szerkesztőséget. A telefont felvevő munkatárs az ügyről először mindössze azt volt hajlandó mondani, hogy a hivatalos válaszuk annyi, hogy

“Nem torzítottuk el egyik jelölt arcát sem.”

Ezek után rákérdeztem,

hogy a hivatalos kampányfotókhoz képest akkor hogyan lett egyesek orra nagyobb, mások bőre sötétebb vagy a nyaka görbe.

Erre ismét azt a választ kaptam, hogy nem változtatták meg a képeket, és hogy az általuk végzett “egyetlen beavatkozás” annyi volt, hogy eltüntették az eredeti képeken látható feliratokat-szövegtöredékeket.

Miután ismét rákérdeztem,

hogy mégis akkor hogyan változtak meg a képek jól láthatóan, azt válaszolták, hogy ők eddig sem, ezúttal sem és ezután sem manipuláltak képeket, majd egy újabb kérdés közben rámcsapták a telefont – írta közösségi oldalán a képviselő.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük