Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M7-esen Budapest felé

M7-esen
Fotó: POlice.hu

Meghalt egy nő abban a balesetben, amely az M7-es autópályán történt Lepsénynél Budapest felé vasárnap délelőtt – közölte a rendőrség és az Útinform. A baleset miatt több úton is araszol a forgalom a főváros felé.

A baleset a balatonfüredi csomópont után történt, a 84-es kilométernél

Mentőhelikopter érkezett a helyszínre, ezért a forgalmat bizonytalan ideig megállították, több kilométeres torlódás alakult ki.

Sebestyén Mária, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az M1 híradójának számolt be az M7-esen bekövetkezett halálos balesetről, melyből kiderült, hogy ismeretlen okokból a 84-es kilométerszelvénynél egy személyautó átszakította a szalagkorlátot és a szemben lévő forgalmi sávba került. Az ütközés során a jobb oldalon lévő női utas az autóból kirepült, és egy szemben közlekedő terepjáró elütötte.

Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy életét nem tudták megmenteni, a női utas nem volt bekötve.

Az Útinform friss tájékoztatása szerint az M7-es autópályán a 84-es kilométernél a főváros felé a járművek egy sávon araszolva megindultak.

M7-es
Fotó: Hajdú Marianna / FMH

Budapest irányába a rendőrök a 90-es kilométernél Balatonvilágosnál a 7-es főútra terelik a járműveket, visszatérni a pályára a 80-as jelű Polgárdi csomópontnál lehet. A kiterelés mögött is óriási, öt-hat kilométeres a torlódás.

A 98-as Siófok-Sóstó csomópontnál is sokan hajtanak le a pályáról a 7-es főútra, ez az oka annak, hogy ott is több kilométeres az araszoló kocsisor a főváros irányába.

A 7-es főúton Lepsény térségében is megtorpan a kocsisor, ott is torlódásra kell készülni.

Továbbá a 71-es főúton, Balatonakarattya és Lepsény között is óriási a forgalom. Ott szakaszos torlódásra kell számítani – közölte az Útinform.

Friss híreink

4 hozzászólás

 1. 2022.07.05

  […] Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M7-esen Budapest felé […]

 2. 2022.07.06

  […] A napokban történt: […]

 3. 2022.07.08

  […] Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M7-esen Budapest felé […]

 4. 2022.07.10

  […] Alig egy hete történ […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.