Bayer Zsolt a Gruevszki-ügyről: “anyádat, Ferenc”!

Induljon az elénk vetett gumicsontrágás, vagy inkább nézzük, mit ötöltek ki a “macedón Orbán Viktor” ügyével kapcsolatban és adták a Bayer-Bencsik-Huth-Szentesi négyes szájába. 

Természetesen Soros ….

Huth Gergely sajátságos történelemórája szerint Soros-szervezetek áldásos tevékenységének köszönhető, hogy a “helyi Orbán Viktort”, azaz Gruevszkit 2016-ban puccsal leváltottak, majd azzal vádoltak és született elmarasztaló ítélet szemben a híreszteléssel, hogy “saját használatra vette igénybe a páncélozott hivatali autóját”.

Minden miniszterelnököt a hivatali autóján haza viszik, vagy a nyaralójába...”

Bayer Zsolt azonnal pontosította a slendriánul nem Sorosozó Huth Gergelyt:

“… a zavargásokat 2016-ban az NGO-k, a Soros-féle NGO-k heccelték fel több helyen, például az albán kisebbséget, hogy volt olyan zavargás, ahol nyolc macedón rendőr vesztette életét…”

majd tovább emelte a tétet:

“… ez a Zoran Zaev – aki a jelenlegi macedón miniszterelnök (szerk.) – nevű mocskos kis hazaáruló, (…) egyébként egy büdös komcsiról beszélünk, aki hatalomra vergődött…

Szentesi Zöldi László, mint a “szakértő, mert tavaly ott járt”, szerint:

“Zoran Zaev Soros György közvetlen bizalmasának és barátjának, az albán elnöknek a segítségével szervezte meg Tiranában a szkopjei kormányt. (…) Itt a hazaárulás minősített esete forog fenn…..

Megtudhatta a hallgatósága tőle azt is, hogy koncepciós perben ítélték el a “macedón Orbán” – Gruevszkit – amely a világ egyetlen demokráciájában sem áll meg.

“… ilyenkor az Amerikai Egyesült államok demokrata vezetésű adminisztrációja elegánsan félre néz és ezt az embert áldozatul akarták dobni a bíróságnak…”

Miért nincs menekülttáborban a “macedón Orbán”? Megtudja, ha kattint…!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük