Bayer Zsolt, a “mi kutyánk kölyke”, a Fidesz ökle

Egy kis időt szántam arra, hogy kigyűjtöttem az internetről pár olyan igen penetráns mondatot, amit Bayer Zsolt, a Fidesz 5.számú tagkönyvének a tulajdonosa mondott a baloldali szavazókról, a magyarországi romákról.

Orbán mindezek mellett szó nélkül ment el,

egyetlen Fidesz vezető sem szólította fel Bayert a pártból való kilépésre, senki sem határolódott el tőle. A mocskos mondatok jutalmául még 2016. augusztus 20-án megkapta a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét, amelyet olyan személyeknek ítélnek oda, akik a kultúra, a tudomány, a művészet, továbbá saját szakterületük terén – Magyarország érdekeinek előmozdítása, az egyetemes emberi értékek gyarapítása érdekében – példamutató tevékenységet folytatnak.

Bayer ma is a fideszes média egyik igencsak jól fizetett figurája -a városi legendák szerint- azt mondja ki, amit Orbán nem mondhat ki kormányfőként. Az már csak hab a tortán, hogy nemrégen az is kiderült, hogy bagóért bérelt önkormányzati lakást a Várban.

Egy csukréta Bayer…..

A rengeteg mocskolódó, gyalázkodó idézet közül nem volt könnyű a válogatás, igyekeztem a legjellemzőbbnek gondolt Bayer-mondásokat egy csokorba szedni:

“A háború újra fog kezdődni.

Ami egy éve ez ellen az ország ellen elindítottak, azt meg fogják ismételni. Ha lehet, még kegyetlenebbül, még rafináltabban és még aljasabb eszközökkel Ezért kell ott lenni október 23-án”
/Forrás: atv.hu, 2012.október 19./

“A cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre.

Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen.

Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. Mindeközben a cigányság ezen állattá lett fele az idióta nyugati világ “vívmányait” használja. Nézze meg mindenki, hogyan pózolnak a Facebookon, kezükben fegyverrel, nyakukon félkilós aranylánccal, pofájukon a “bármikor kicsinállak, te hülye magyar paraszt” kifejezéssel a “megélhetési bűnözők”.

Nézzétek meg a Sávoly Gergőt leszúró patkányt és haverjait a Facebookon: látni fogjátok, hogy mindhárom potenciális gyilkos. Eo ipso gyilkos. Nem tolerálni kell és megérteni, hanem megtorolni […] Az állatok meg ne legyenek. Sehogyan se. Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan!”
/Forrás: Magyar Hírlap, 2013. január 5./

“Mégis mit képzeltek ti magatokról?

Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? És ha már idepofátlankodtatok, akkor milyen alapon követelőztök? Elviselhetetlenek vagytok, szemtelenek, mint a piaci légy, nincs bennetek sem alázat, sem hála, nincs bennetek semmi emberi. Ti tényleg azt gondoljátok, hogy Európában bárkinek is kötelessége elviselni benneteket?

A puszta létezésetek egyre is egyre elviselhetetlenebb és irritálóbb.
Takarodjatok haza a teveszaros sivatagotokba, és zabáljatok ott, amit találtok. Pénzt meg keressetek, ahogy kartok és ahogy tudtok.”
/ Forrás: mandiner.hu, 2015. október 5./

“Ha még egyszer ezek vagy ilyenek megjelennek a parlament épületében,

és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön (…) ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.”
/Forrás: Karc FM rádió, 2017. április 25./

“Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba.

Ha időközben körbeállják autónkat a cigányok, még inkább tapossunk bele a gázba. Akit még elütünk, annak pechje van.”
/Forrás: Magyar Idők, 2017. augusztus 18./

“Csak akkor nincsen riadó, amikor milliószámra özönlenek befelé az idegenek. Akiket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni.”
/Forrás: 444.hu, 2015. augusztus 14./

“Mindent lehet. A társadalom immunrendszere elsorvadt, önbecsülése eltűnt. Eltűnt már akkor, amikor a rendszerváltás hajnalán eltűrtük Spiró György ezen mondatát: »Jönnek a mélymagyarok, jönnek a szarból megint…«”
/Forrás: Magyar Nemzet, 2003/

“Ő a mi kis Blankánk, a jövő politikusasszonya,

ugye, aki ha gimnazista, akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves!” /……/ “No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli.”
/Forrás: 444.hu, 2019. január 15./

“Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató,

bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen hadjárat még nem volt. Botorság. Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben…”
/Forrás: mandiner.hu, 2011. január 4./

“ott kell hagyni az Uniót, ezt az egész ótvaros disznóólat, ott kell hagyni a francba, le kell zárni a határainkat, azok meg ott rohadjanak meg! ”
/Forrás: nyugatifeny.hu, 2017.július 15./

“Nem tudom, feltűnt-e önöknek,

az elmúlt 2 évben minden egyes nap volt egy hír arról, hogy melyik migráns, melyik országban, kit erőszakolt meg, kislányt, kisfiút, kit ölt meg. Két hete viszont csak azt halljuk, hogy melyik producer, rendező, színész melyik kicsi leánykának húzta oda a fejét ötödször. Biztos véletlen, nem?”
/Forrás: hirtv.hu, 2017.október 26./

“Úgyhogy át lehet vonulni a városon egy transzparenssel, amire ez van írva
HADHÁZY GECI, SZÉL DETTI NYELI.
Csak a miheztartás, meg persze az európaiság végett.
A fletónak meg bajsza sincs. Csak szimplán szar.”
/Forrás: badog.blogstar.hu, 2017. október 31./

“De most jönnek a patkányok, a sakálok, akik soha semmit sem csináltak életükben,

soha semmit sem tettek le a nemzet asztalára, jönnek és elmagyarázzák, hogy Kiss Lászlónak nem lett volna szabad edzőként női úszókkal foglalkoznia.”
/Forrás: Magyar Hírlap: 2016. április 7./

“Fókuszáljunk majd aztán arra a kitételre, amikor is a miniszterelnök azt mondja: és majd a választás után elégtételt veszünk, Mer’ ugye azóta az összes patkány azon sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette őket.” /……. / “mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz, és az összes szemét, rágalmazó tetű be lesz perelve. Erről szól a jogi elégtétel.”
/Forrás: alfahir.hu, 2018. március 20./

“A pápa esze el van menve – hogy ennyire magyartalanul mondjam, felháborodástól fuldokolva.”

/………/
“Mivel ilyen nem létezik, a pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember.
Most hirtelen nem jut eszembe harmadik lehetőség. Bármennyire is sajnálom. És ez még akkor is így van, ha például a pénz bálványozásának ostorozásában vagy a fogyasztói társadalom elítélésében tökéletesen igaza van.”
/Forrás: badog.blogstar.hu, 2016. augusztus 1./

“Amúgy Weber tegnapi, budapesti látogatásának egyetlen igazi, őszinte, nem maníros, nem hazug pillanata volt, az az egyetlen pillanat, amihez Webernek nem volt köze: amikor levitte a szél a fejéről a kipát a zsinagóga kertjében. Hja kérem, a Jóisten sem tudja elviselni a farizeus szarjankókat!”
/Forrás: badog.blogstar.hu, 2019. március 13./

“Weber (és a többi) nyomorult emberek

Annyit kell hazudniuk, hogy elnyerjék a velejéig “liberális” (valójában náci) soft power kegyét, hogy a végén nincs más választásuk, mint önmaguknak is hazudni.
Ismerős? Persze hogy ismerős! Erről szólt a kommunizmus. A senkiházik hatalmáról mindenki és mindenek felett, s a tehetséges, ambiciózus, törekvő, valamire jutni akaró emberek előbb-utóbb beadták a derekukat. Hogy előrejussanak, hogy megvalósíthassák álmaikat. Megtanultak hallgatni, hazudni, az elvárásoknak megfelelően beszélni, aztán beléptek a pártba is, ha nagyon muszáj volt, és azt hazudták maguknak, ez még belefér.”
/ Forrás: Magyar Nemzet, 2019.április 1./

“Aha. Ezek után nem is maradt más dolgunk, mint hogy mi is megmondjuk Weber úrnak, mit kell tennie. Walter Matthau után szabadon:
“Húzzon bőrt a fogára, és tűnjön el a halál f@szára””
/Forrás: badog.blogstar.hu, 2019. március 14./

“Most hozzám látogattak el a Lenin-fiúk. Három beszédhibás, izzadó tenyerű kis köcsög.

És össze-vissza hazudoznak. Leginkább azért, mert fogalmatlan seggfejek. Mind egy gé (M1G). Másodsorban azért, mert sejtelmük sincs arról, mi mit jelent. Persze, ez nem jelent felmentést semmi alól. Úgyhogy innen folytatjuk. Addig is tanuljatok, érdeklődjetek, kérdezzetek, ne maradjatok ilyen ócska kis retkes prolik.
Ja! A kedves édesanyátok, az kap kedvezményesen lakást a várban, nem én. Eddig érthető?”
/Forrás: badog.blogstar.hu, 2019. április 3./

A fenti – szó szerinti – idézetek azt gondolom megmutatják,

hogy az ötös számú Fidesz tagkönyv tulajdonosa mit és miképpen is gondol mindazokról, akik vele ellentétes nézeteket merészelnek vallani. Befejezésül, vagy csattanóként álljon itt az az idézet, amit a lovagkeresztes publicista a tavalyi parlamenti választások után írt a saját közösségi oldalán, és a Népszava 2018.május .-én online portálján olvasható:

“Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!” Igen, nekünk többieknek szerinte immár nem hazánk “e lángoktól ölelt kis ország”.

Bayer több mint 5 millió magyar embert nevezett állatnak,

kérdőjelezte meg a magyarságát. És ez a tollforgató még mindig az uralkodó párt tagja, nem kért bocsánatot tőlünk, azoktól a millióktól, akik nem kérünk Orbánból és nem kérünk Bayer Zsoltokból sem.

Tudjuk “Zsolti a mi kutyánk kölyke”, rá nem vonatkoznak a erkölcsi, etikai szabályok, a párt ökle szabadon sújthat le bárkire, ezért tartják, a mi pénzünkből.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük