Bayer megvilágosulása: a perc, amikor ráébred, hogy gáz van – és a következő, amikor elhiszi, hogy neki mindent lehet

Normális helyeken egy közszereplő, amikor belelinkel a kamerába és az kiderül, fülét-farkát behúzva kényszer-szabadságolja magát, mert szégyelli a képét. Az emberek – mondom, igazi demokráciákban – megvetik, kinevetik, vagy semmibe veszik. Egy biztos: neki lőttek. Kerítésen belül ez egyelőre nem így működik, mi kérem Orbánisztánban nem így éljük az életet, mi dübörgünk.

Bayer, az érinthetetlen?

Mint arról beszámoltunk, Bayer Zsolt egy lakáscsere révén jutott Várbéli ingatlanhoz, amit nevetséges áron bérel a helyi önkormányzattól. Egy napra rá kiderült, hogy a cserealap egy faház volt, ami hogy, hogy nem azóta szintén a Bayer család nevére került vissza.

Bayer nem csípi, ha lebukik – “Szokjanak le végre arról, hogy mindenkit b@szogatnak!”

Mindez a Transparency megfogalmazásában:

Önkormányzati lakás bérleti jogát lakáscserével megszerezni a Várban = létező, megengedett megoldás. A cserealapként felajánlott ingatlant két hónappal később visszavásárolni = NERizmus. A mindezt feltáró újságírókról azt állítani, hogy „baszogatnak” = Bayer5ösSzámúTagkönyvZsoltizmus

Minden törvényes és minden sumák

Az alábbi videón azt láthatják, ahogy a bayeri fejben lejátszódik a lebukás érzése, majd pillanatokon belül elönti a védettsége biztos tudata. Íme:

https://www.facebook.com/gulyasbalazsoldal/videos/2251294445140559/

Bayer (ügyeskedő) Zsolt legújabb buktája – Lakásmutyi Fidesz módra – Frissítve Bayer úr közleményével

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük