Connect with us

Kerítésen innen

Bebizonyosodott, hogy nemi életet nem lehet a szüzesség megtartása mellett élni – kommentelték a kutyapártos Kovács Gergely döntését

Bebizonyosodott, hogy nemi életet nem lehet a szüzesség megtartása mellett élni - kommentelték a kutyapártos Kovács Gergely döntését
Megosztás

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt pártelnöke úgy döntött, hogy nem rontja az ellenzék esélyét a XII. kerületben az önkormányzati választáskor, ezért visszalép a jelöltségtől.

“Semmi értelme, hogy mi is, meg az ellenzék is elinduljunk, mert akkor simán nyerne mindent itt a fidesz, úgyhogy akkor mi inkább nem indulunk a kerületben semmilyen formában”

– olvasható a Magyar Kétfarkú Kutya Párt XII. kerület Facebook oldalán.

Mint Kovács Gergely pártelnök fogalmaz a posztban,

“lett volna egy tök jó lehetőség rá, hogy én polgármester legyek és kutyapártos legyen a testületben a fele képviselő, ez részben előválasztáson dőlt volna el, ami szerintem simán nyerhető lett volna. Ezt a kutyapárt többsége nem támogatja…”

A kommentekből….

„Ez a XII kerületi kutyapártos szavazok es szimpatizánsok arcul köpése . Üzenem a kedves kutyapárti többségnek hogy faszkalapok mert így biztos hogy az EP választáson sem fogunk egy olyan pártra szavazni , aki helyben cserben hagyja a választókat. Most először és pont miattatok nem megyek el szavazni ! Így nincs kire…”

„Na itt most érzem, hogy öreg vagyok, mert ezt a poént már nem értem. Mindenesetre ha lesz kutyapártos indulás szavazok, ha nem, nem.”

„Ne már Geri, ne már Kutyapárt! Anno emlékszem az első összefogásban pont azt kifogásoltad, hogy az emberek helyett akarták eldönteni a pártok, hogy kire kell szavazni. Nem ez a demokrácia, hogy a választóknak gyakorlatilag kiméritek mérlegen, hogy ki legyen akire érdemes szavazni. Az összellenzéki pártoktól szerintem sokan külön platformon kezelnek titeket a választók. Ha ebben a kerületben kéne szavaznom, biztos, hogy nem voksolnék más ellenzékire csak azért, hogy ne a Fidesz győzzön, ez önmagában semmire sem megoldás(ezért szavaztam a parlamentin is rátok, hidegen hagyott a mindenáron Fidesz leváltása, és láthatóan nem is lett volna értelme az összellenzéki győzelemnek)”

„Mi a jóisten történik itt? Szerintem most veszítetek el egy oligarchát. De szerintem ennél jóval többet is… Értem, hogy a tagság dönt – de akkor a tagság nagyon ostoba döntést hozott. El fogjátok veszíteni a támogatóitok nagy részét, és az EP-választásnak búcsút mondhattok.
Alig vártam hogy kampányoljak és pultozzak nektek, de így nem fogok. Esélyetek lett volna felelősséget vállalni – és begyávultatok. Felkerülhettetek volna a térképre – de ha nem, akkor is megmaradt volna a támogatásotok, és épülhettetek volna tovább. Ez kurva nagy gyomros azoknak, akik hittek bennetek. Ebből nehéz lesz visszajönni… Sírni tudnék…”

„Hogy minden egyes választás előtt arcon köpitek magatokat, és a szavazóitak, hogy beálljatok az ellenzéki szerencsétlenkedés mögé (és így igazán támogatva a Fideszt) az valami zseniális…”

„Bebizonyosodott, hogy nemi életet nem lehet a szüzesség megtartása mellett élni. Ti ez utóbbit választottátok. Nem vagyok biztos benne, hogy jó ez így. Egy viszont biztos, az erősebb kutya így aktus nélkül marad…”

„elmész te a búsba…kit érdekel az állellenzék..a tagsagnak igaza van semmilyen előválasztás ezekkel…te viszont egy idióta vagy és becsaptad a tagságot és mindenkit,szégyeld magad…na én ezért hagytalak ott bennetek mert éreztem hogy egy senki vagy ha konkrétra fordulnak a dolgok…ezzel a gondolkodással sehol ne induljatok sem polgármesternek sem egyszerű képviselőnek,hiszen sehol nincs esély leváltani egyedül a fideszt……egyszerüen kiábrándító undorító ez a hozzáállás…miért volt a felkészitő tanfolyam,hiszen mindenhol csak egy helyre van esély ..talán…de őket is léptesd vissza hiszen igy szavazatot vesznek el az állellenzéktől…elindultatok a lejtőn!!!!!!!!!”

„Na most hogy túlvagyok a habzó szájjal földön fibrálláson a hír hallatán,valakinek ötlet hogyan vonassuk vissza a döntést? hmm? Moderátorok? ‘Pártelit’? Bárkinek a kapucsengőjét megnyomom hajnal 2kor ha számít !!”

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere szerint

„Kovács Gergőnek reális esélye van arra, hogy 5 év munka után polgármester legyen egy fideszes fellegvárban. A többi kerületi ellenzéki szereplő magatartása és ajánlata is azt mutatja, hogy ebben támogatják őt. Nem tudom elképzelni, hogy egy párt kihagyja azt a lehetőséget, hogy az elnöke és képviselői valódi pozíciókhoz, valódi cselekvési lehetőséghez jussanak. Ez butaság, nem hiszem el. Biztos valamit rosszul számoltatok a szavazásnál”

A Hegyvidéken több lehetséges ellenzéki jelölt neve is felmerült, Kovács Gergely is jelezte, hogy beszáll a versenybe. Őt követte a Momentum, akik a kerület korábbi rendőrkapitányát, Farkas Csabát jelölték, majd az LMP közölte, hogy Kendernay János korábbi társelnököt indítanák. A kerületet negyedik ciklus óta vezető fideszes Pokorni Zoltán nem indul újra, helyette Fonti Krisztinát indítja a kormánypárt.

Friss!

Néhány órával később a Telex arról írt, hogy

nem csupán a választáson való indulástól lépett vissza Kovács, de a párt társelnöki posztjáról is lemondott, vele együtt pedig Döme Zsuzsanna (Suzi) is távozik.

Az Indexhez eljutott egy olyan belső levél, amelyben Kovács ennek okairól számol be a tagságnak. Ebben azt írtja, hogy

Dömével teljesen mást gondolnak a párt jövőjéről, mint a többség, ezért döntöttek a lemondás mellett.

Szerző