Kerítésen innenKiemelt hírek

Bencsik András: a cigány gyerekeknek olyan programot találtak ki, amiben megtanulnak együtt élni a normális emberekkel

bencsik

Bayer Zsolt a HírTV-n futó Sajtóklub című feltehetően felvételről sugárzott -ami persze nem mentesíti a műsorvezetőt az alól, hogy nem járt utána az esetnek- műsorában elsőként a gyöngyöspatai roma szegregációs sztorit dobta a jelenlévők elé, megfűszerezve Sorosozással, civilszervezetezéssel és ami még belefért.

Bencsik lecsapott a témára….

Ha valaki lemaradt volna: az történt, hogy aznap -január 6-án- közleményt adott ki a Kúria, ugyanis Horváth László, a térség fideszes önkormányzat képviselője, mint kiderült, az egész országot megvezetve duplán árnyékra vetődött a gyöngyöspatai iskolai-szegregációs ügyben.

Az ügy előzménye, hogy a Debreceni Ítélőtábla (miután egy másik perben jogerős ítélet mondta ki az etnikai alapú szegregáció megtörténtét), szeptemberben jogerősen úgy döntött, hogy a gyöngyöspatai általános iskolában az elkülönített oktatás gyakorlata sértette a felperes (roma) diákok jogait, akiknek ezért (évenkénti és személyenkénti bontásban) összesen közel százmillió forint kártérítést kell fizetni.

Horváth László erre reagálva a hétvégén arról posztolt, hogy az ítéletet a Kúria is jóváhagyta, az egész valójában a “Soros-hálózat” öncélú pénzszerző akciója, és mivel a kártérítés összegéből 80 milliót az évente 40 millió forintból gazdálkodó falunak kell állnia, “a roma családok közé dobott milliók” romba döntik Gyöngyöspatát, ismét kiélezve az etnikai feszültséget.

“Gyöngyöspata csődbe fog menni” – élezte a helyzetet Bayer

Itt kapcsolódott be Bencsik András, aki szerint

Néhány egészséges káromkodással kellene az újévet kezdeni e tekintetben a Soros-szervezeteket illetőleg, mert ez tényleg szégyenletes. (…) Nem vitatva a jogszerűségét, ez egy felháborítóan erkölcstelen, szemét, emberellenes és  aljas bírói döntés volt még akkor is, ha alátudják a tisztelt bírók ezt támasztani.

Ezután megemlítette, hogy annyira klassz ez a szegregációs ötlet, mert

a cigány gyerekeknek olyan programot találtak ki, amiben megtanulnak együtt élni a normális emberekkel.

Innen már csak egy ugrás volt odakanyarodni,

ha jön egy ilyen Soros-szervezet és megkérdezi: téged nem szegregáltak? A válasz: mennyi lenne a pénz?

Ekkor már mindenki olvashatta a fent jelzett kúriai tájékoztatást.

SZÓ SINCS RÓLA, HOGY A KÚRIA DÖNTÖTT VOLNA: AZ ÜGYBEN ÉRKEZETT FELÜLVIZSGÁLATI KÉRELEMRŐL NEM HOGY NEM SZÜLETETT DÖNTÉS, DE MÉG TÁRGYALÁST SEM TŰZTEK KI.

Horváthot az zavarhatta meg, hogy a Kúria december közepén nem tartotta szükségesnek felfüggeszteni a jogerős ítélet végrehajtását.

Nem csak ebben tévedett

Horváth feltűnően rosszul tájékozott az ügy alapvető részleteit illetően is, ami annál is meglepőbb, mert 2011-2014 között a területileg illetékes Heves Megyei Kormányhivatal vezetője volt.

ÍGY AKKOR IS Ő ÁLLT A HELYI ÖNKORMÁNYZATOK TÖRVÉNYES MŰKÖDÉSÉT ELLENŐRIZNI HIVATOTT KORMÁNYHIVATAL ÉLÉN, AMIKOR 2012-BEN A SZEGREGÁLT GYEREKEK SZÜLEI BALOG ZOLTÁN MINISZTER ÉS AZ OMBUDSMAN MELLETT AZ Ő HIVATALÁT IS PETÍCIÓKKAL BOMBÁZTÁK – MINDHIÁBA.

Ennek megfelelően Horváthnak egyrészt hivatalból tudnia kellett,

hogy a szegregációs perben Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány (CFCF – vélhetően őket nevezte Horváth a Soros-hálózat részének) az önkormányzatot, mint az iskola fenntartóját perelte, és amikor az iskolát államosították, a perbe alperesként bevonták az új fenntartót, a Klebelsberg Központot is.

Mivel a kormányhivatal nem lépett,

és a CFCF által jogerősen megnyert per ellenére a jogsértő állapot fennmaradt, a szegregációban érintett gyerekek törvényes képviselői kártérítési pert indítottak. Ezt a két pert mossa most össze Horváth László, az iskolai szegregáció előidézői helyett továbbra is az áldozatokat hibáztatva a történtekért.

Az sem igaz, hogy a kártérítést a felperes romák az önkormányzattól várnák

Ha Horváth László megkérdezte volna őket, tudná, hogy “a romák a kártérítést nem az önkormányzaton akarják behajtani, hanem a tőkeerős alpereseken. És erre jogilag is megvan a lehetőség, a perben kimondott felelősség ugyanis egyetemleges” – mondta Farkas Lilla, a CFCF ügyvédje, a tankerület mögött álló szaktárcára utalva. (forrás: index.hu)

De vissza a televízió műsorhoz, Gajdics Ottó is bekapcsolódott

Semmifajta szegregáció Gyöngyöspatán nem történt. Onnan tudom, hogy van ott egy nagyon jó barátom, aki ott tanított, ma már  többed magával nem tanít ott, mert nem lehetett megmaradni abban az iskolában, amire rászálltak ezek a Soros-szervezetek. Pusztán annyi történt, (…) hogy igyekeztek olyan lehetőségeket kitalálni ezeknek a gyerekeknek, hogy megtanulják az emberi együttélés alapvető formáit, amit otthon sajnos nem tudtak elsajátítani.

Bayer Zsolt, aki szakmájára nézve magyar-történelem szakos tanár:

“Van ez a liberális elmebaj, hogy a falusi körorvos kisfiát, vagy kislányát azt összerakjuk az utolsó putriból jövő szerencsétlen, többszörösen halmozott hátrányú cigánygyerekkel, aki még életében nem látott angol vécét és evőeszközt sem látott, kézzel-lábbal eszik, a szókincse 30 darab szó, (…) akkor a cigánygyerek hirtelen fölfejlődik.”

A bayeri megfejtés

Egy lószart, mama! Fél éven belül a főorvos úr gyereke fog b…elni, mert ez az általános tapasztalat.

Itt adódott a lehetőség Magyar Bálint felemlítésére is, akinek az idejében Bayer szerint

ha a gyerek drogozott, akkor a tanár nem szólhatott a szülőnek, meg a rendőrségnek sem. Igen? Hanem mit csinálhat? És ezek a csávók a mai napig meg vannak győződve, hogy ők a frankók.

Egy éles kanyar az egészségügyhöz…

Vannak ügyvédek, akik abból élnek, (…) hogy vidéki kórházban beül a folyosóra, kijön a beteg, odamegy hozzá és azt mondja, hogy “biztos, hogy magával jól bántak, nem érzi úgy, hogy csorbultak a jogai, nem kellett sokat itt ülnie, csak 5 percig vizsgálták, nem akar feljelentést tenni? (…) És aztán lehet szép cikkeket is írni az egészből.

A műsor felében megoldották a “négyek” a magyar oktatásügy és egészségügy minden problémáját és az lett a konklúzió, hogy mindenért a Sorosista ügynökszervezetek a hibásak. Így kell ezt!

Azért Bencsik tette fel az i-re a pontot,

amikor azt fejtegette, hogy gondoljuk csak végig, ha hatszáz év alatt nem sikerült harmonikus viszonyt kialakítani az egy nyelvet beszélő, közös hazában élő cigánysággal, akkor mi lenne ha migránsok hada lepné el ezt a toleranciájáról híres országot.

A Horn Gyulai sátáni útmutatást -“lehet, hogy nem erkölcsös, de jogszerű”- vette át a magyar bíróság. Az egy dolog, hogy a Soros-szervezetek milyen aknamunkát végeznek, de semmit nem érne az ő ügyködésük, ha a magyar bíróság nem lenne cinkos ebben. A jog álarca mögött gyakorlatilag Magyarország ellen hadműveletet hajtanak végre a bíróságon a bírók. (…) Név szerint meglehetne találni őket, erkölcsi bűncselekményt követtek el a magyar társadalom békéje ellen. Ezek az emberek kártékonyak.

Az adást teljes terjedelmében ide kattintva nézheti meg, aki akarja.

About Author

Szólj hozzá!