Connect with us

Bulvár

Bencsik-unoka a nyári szünetben Orbán-unokát stíröl?

Bencsik-unoka a nyári szünetben Orbán-unokát stíröl
Megosztás

Mindannyian, akik megértük a nagyszülő kort és „unoka-tulajdonosok” lettünk tudjuk, hogy az „intézmény-szünetekben”, amikor gyerekeink a munkahelyükön töltik idejüket, gyerekeink gyerekei gyakran landolnak nálunk. Ilyenkor van -lenne- lehetőségünk klassz, kötetlen, „csinálhatunk bármit”, vagy „unatkozzunk picit együtt”-időt együtt tölteni.

Mindenki másképp….?

Nálunk az augusztus lesz az előre leegyeztetett „unokahónap”, amikor remélhetőleg mind a 4 unoka-gyerek ellátogat hozzánk rövidebb-hosszabb időre. Ekkorra nem vállaltunk semmi más elfoglaltságot, de persze nem vagyunk egyformák és ez így a jó. Az interneten böngészve az alábbi Facebook-bejegyzésre találtam:

„Négy unokámból a második ma hivatalos látogatás keretében a Magyar Demokrata hetilap Varázs utcai szerkesztőségében járt. A hivatalos program keretében a kétoldalú kapcsolatok fejlesztésén túl

megtekintettük lapunk korábbi címlapjait és Orbán Viktor miniszterelnök úr unokáit.

A megbeszélések szünetében egy Pókember-mese megtekintésére, egy dedikálásra, valamint egy ízletes munkaebédre is sor került. A szép programot és az otthoni beszámolót követően máris bejelentkezett első, harmadik és negyedik unokám is. Úgy tűnik kitört a nyár!”

Könyv- vagy szerkesztőség-promó, esetleg szervilizmus?

Nem tudom, hogy Bencsik főszerkesztő, vagy más találta-e ki, hogy a fotókról 10 éves forma unokának a vakáció alatt Orbán-képet kelljen nézegetnie és rácsodálkoznia a nagyjából vele egyidős miniszterelnök-lemenőkre a kánikulában, de bárki volt az ötletgazda, nagyon gáz a dolog. Ne feledjük azt sem, hogy mindez kikerült a világhálóra, megosztották a Facebook-on esélytelenül arra, hogy valaha végleg eltüntethető legyen.

 

bencsik

Szerző