Ez a napGyorshírKiemelt hírek

Bicskanyitogató!!!

Az újpesti Fidelitas jelképes Oscar-díjat vitt a DK kerületi irodájához, amit Varju László országgyűlési képviselőnek szántak az „MTVA székházban történt kimagasló színészi alakításáért”.

Az újpesti Fidelitas szerint bohóckodik az ellenzék

Az iroda előtt tartott pénteki sajtótájékoztatón Ozsváth Kálmán, a Fidelitas újpesti alelnöke azt mondta, hogy az ellenzék ezen a héten bebizonyította, hogy alkalmatlan minden érdemi, emberi, normális politizálásra, mert csak „jogsértésekkel, bohóckodásokkal, illetve színészkedésekkel” tudják felhívni magukra a figyelmet. Szerinte erre a legjobb példa az, ami az MTVA épületében történt a hét elején. Az ellenzéki képviselők, köztük Varju László is, agresszíven viselkedtek, jogsértéseket követtek el és visszaéltek a képviselői jogosítványaikkal – jelentette ki a politikus.

Az önkormányzati képviselő felszólította az ellenzéket, hogy fejezzék be ezt a tevékenységüket, és azt mondta: ezek

„tipikusan a bevándorláspárti, Soros-hálózat módszerei”.

Renge Zsolt, az Újpesti Fidelitas elnöke pedig arra szólította fel Varju Lászlót, hogy „hagyja abba a színészkedést és ne hozzon szégyent Újpestre” a jogsértő magatartásával.

Oscar szobrot „ajándékoztak”

A két politikus a sajtótájékoztató alatt többször is hangsúlyozta, hogy habár Varju László tavasszal az újpesti egyéni választókerületből jutott be a parlamentbe, de nem a kerületben él, hanem „rózsadombi lakos”.

Az esemény végén a két politikus az iroda előtt helyezte el a magukkal hozott jelképes Oscar szobrot.

(Forrás: MTI)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

About Author

Szólj hozzá!