Bulvár

Bocsi! Ezeknek a csillagjegyeknek nyáron semmilyen új dologba nem kéne belekezdeniük!

Bocsi! Ezeknek a csillagjegyeknek nyáron semmilyen új dologba nem kéne belekezdeniük!
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Van az úgy, hogy a csillagok “szabira küldenek”. Ezt úgy célszerű elérniük, hogy figyelmeztetnek, nagy terveid megvalósítását ne a közeljövőben tervezd, jobban teszed, ha tovább törpölsz a legjobb megoldáson. Most 4 csillagjegy szülötteinek szól a pauza!

Bika

Picit túltoltad a csapatmunkát idén, és túl sok ember helyett vállaltál rizikót, nem gondolod? Ideje jelezned a főnöködnek, hogy túlvállaltad magad, és most a pálya szélére állnál, hogy cserébe ősszel újult erővel vesd bele magad a munkába. Ismerni a határaidat, és megosztani azt a feletteseddel nem a gyengeséged jele, hanem az, tudatosan menedzseled a karrieredet, és odafigyelsz az egészségedre is.

…. hétfőn pedig….

Ma kissé túlságosan is tolakodók, faggatózók lehetnek az emberek, s ez nagyon zavarhatja önt, mindazonáltal, mégis legyen türelmes velük, hisz jobbára azért érdeklődnek annyira az aktuális dolgai iránt, mert valóban érdekli őket a sorsa, szeretik és tisztelik önt, s ez bizony nagy szó, különösen a mai világban, kedves Bika!

Vízöntő

Talán neked van a legnagyobb szükséged az összes csillagjegy közül arra, hogy hosszabb időre elmerülj a gondolataidban. Nem vicc, most tényleg úgy érzed, hogy egyetlen kreatív ötlet sem maradt benned, erőltetni pedig kár, mert ha így vállalsz be pluszfeladatokat, esetleg új projekteket célzol meg, félő, hogy a maradék lendületeddel és kreativitásoddal nem aratnál túl nagy sikert. Jöhetnek helyette a hosszú séták, az új sorozatok, könyvek, kiállítások – engedj be annyi kreatív impulzust, amennyit csak tudsz, de ne használd fel őket azonnal, inkább hagyd, hogy új tartalékok halmozódjanak fel.

…. hétfőn pedig….

Igyekezzen ma úgy szervezni a napját, kedves Vízöntő, hogy csak annyi feladatot vállaljon magára, amennyivel még biztosan és kényelmesen elbír. Nem muszáj mindig csak hajtani, kell néha egy kis pihenés is. A szorgalom és az idő akkor is meg fogja hozni a gyümölcsét, ha nem dolgozza magát állandóan hullafáradtra.

<<< Ez is hasznos lehet! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!