Bulvár

Bocsi! Ezeknek a csillagjegyeknek nyáron semmilyen új dologba nem kéne belekezdeniük!

Bocsi! Ezeknek a csillagjegyeknek nyáron semmilyen új dologba nem kéne belekezdeniük!
2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Oroszlán

Az elmúlt hónapokban bőven kijutott neked az összecsapásokból és a vitákból, mind a baráti társaságodban, mind pedig a munkahelyen, sőt még a szerelemben is. Világos, hogy az egyéniséged része, hogy foggal körömmel ragaszkodsz az igazadhoz, de elforgácsolni a megmaradt erőd csak azért, hogy elmondhasd, neked van igazad, feleslegesen sok luxusnak tűnik jelenleg. Mindezt úgy, hogy egy új ötlet megvalósításán dolgozol. Ha a csillagok tanácsát követnéd, kiélvezed a magányos kuckózást, a befelé figyelést, és időt adsz magadnak az ötleted kidolgozására.

…. hétfőn pedig….

Kedves Oroszlán, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenőrizzen.

Halak

Számodra alap, hogy a melód mellett legyen mellékállásod, folyamatosan tanulj, képezd majd, és nem szereted elhanyagolni a pasidat és a legjobb barátaidat sem. Mindez olyannyira besűrűsödött az elmúlt időszakban, hogy minimálisra kellett csökkentened az alvásmennyiséged, ami nálad egyet jelent azzal, hogy képtelen vagy funkcionálni. A jó hír az, hogy ősszel szárnyalni fogsz, viszont csak akkor, ha nyáron nem égeted el a maradék erődet. Használd fel a nyugit arra, hogy rendezd a gondolataidat, álmodozz és tervezgess.

…. hétfőn pedig….

A mai igen kiegyensúlyozott nap lehet az életében, kedves Halak, amikor is, minden úgy meg majd, ahogy azt elképzelte, s nem lehet nagyobb fennakadásra, vagy problémára számítani. Használja ki a jó szelet, s mindenképpen foglalkozzon valami olyasmivel, amit nem csak muszájból, hanem élvezetből (is) szívesen csinál, amennyiben teheti!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!