Bödöcs Tibor: biztos vannak, akik azt mondják, hogy túllőttem a célon, és rohadjak meg! 0 744

Bödőcs Ádere vs. mint Áder Ádere

Ha Bödöcs Tibor nevét halljuk, biztosak lehetünk benne, hogy fanyar humorral karikírozott görbe tükörrel lesz dolgunk. A HVG karácsonyi számában interjút közöl a humoristával, amire érdemes pár percet szánni az ünnepi készülődés közepette.


“Lehet, hogy cirkuszi sátorral járom majd az országot”

Az anno parodistának induló fiatalembert nem hagyja hidegen a magyar közélet. Néhány szemelvény a hamarosan olvasható eszmecseréből:

“Kérdés, hogy van-e értelme. Nem a kormányzati tematizálás szekerét tolom-e, ha én is rárepülök egy-egy mondatra, amit direkt dobtak be (….) Nem minden visszás beruházásról beszélni, hanem mondjuk a gazda és alattvalói viszonyáról, az egész NER-nek a működésmódjáról.”

Hallhattuk már az ő megvilágításában az Orbán – Putyin találkozó rejtelmeit, az Olimpia-lázálomról is polemizált, most ő vall magáról és közös világunkról. A tüntetéseken való részvétel helyett inkább a színpadot választja, az az ő terepe:

“Lehet, hogy a civiltörvény után lesz felségsértés-, meg nemzetgyalázás-törvény. Meglátjuk majd, azért nem fogok mást mondani, mint most. Amúgy egy hely volt az egész országban, ahol az önkormányzati üzemeltetésű művházban azt mondták, hogy technikai problémák lesznek jövő tavaszig, és akkor átmentünk egy másik helyre, ami magánkézben van. Ha ott is aggódnának, akkor megnéznénk egy újabb helyszínt, aztán a végén lehet, hogy cirkuszi sátorral járom majd az országot.”


Bödöcs szándéka szerint messziről kerüli a demagógiát:

“Én nem a bölcsek kövével kacsázok a színpadról, hanem egy-egy jelenséget próbálok ábrázolni kellő öniróniával. Viszont ha mindig ezen paráznék, akkor azzal sem foglalkoznék, amiről üvölt, hogy gazemberség. Persze biztos vannak, akik azt mondják, hogy túllőttem a célon, és rohadjak meg. Nyilván dühítő ez nekik, mert hisznek azokban, akikben én nem, vagy elhiszik nekik, amiket én hazugságnak tartok.”

És most egy nemrég közkinccsé tett felvétel:


https://youtu.be/KDgKbHajd3w

(forrás: HVG)

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

fopolgarmester-jeloltek

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Látszik, hogy semmi gyakorlatunk sincs még az előválasztásban, sem nekünk, szavazóknak, sem a …

figyelem

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Rendkívüli javítási munkákat végeznek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es futópályáján, emiatt le …

trump

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A “kerítésen belül” minden olyat ígérő Orbán Viktor, amire tuti harap a “mimagyar” …

kalman

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Kedd este óta tudjuk, hogy Kálmán Olga kedveli az 5-15-25 számokat, ám szerda …

Pin It on Pinterest