Bohár Dániel összeszedte minden bátorságát -mert ehhez az kellett- és véleményt formált

Aki azt gondolja, hogy a hirtelen a semmiből előbújó Fidesz-celebek olyan átütő tehetségek, hogy ha leülnek a számítógépük elé, akkor csak úgy ömlik a fejükből a jobbnál jobb gondolat, amihez párosul a tartalmas, tanulással fűszerezett irdatlan tudásuk és tehetségük és ami kikerül a kezük közül, az mind külön-külön is egy gyöngyszem és népszerűségük határtalan, azok tévednek (lásd: Bohár).

Hátulról, tövig….

Bohár közösségi oldalán rendszeresen -hiszen ez a dolga, ezért kapja a fizuját- kifejti -valakik- véleményét ellenzékről, a regnálóról és az Európai Unióról. Ezúttal orbán Viktor brüsszeli kiruccanásával kapcsolatban jutott eszébe valami:

Európa megmentője megérkezett Brüsszelbe!

Miért is repült Orbán Brüsszelbe?

Csütörtök délelőtt érkezett meg Brüsszelbe Orbán Viktor miniszterelnök, ahol az Európai Unió állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozóján vesz majd részt. Az előzetes várakozások szerint a tagállami vezetők a közös európai gázszerződésről, illetve több más energiapolitikai kérdésről is tárgyalhatnak. Emellett az Oroszország ellen meghozott szankciókról, az LNG-szállításról, az ársapkáról, a migrációról, valamint a háborús beszállításról is szó lesz. Az Európai Bizottság kedden újabb sürgősségi intézkedésekre tett javaslatot a magas energiaárak kezelésére, de a gázárak azonnali korlátozásától elzárkózott, mivel az uniós országok továbbra is megosztottak az elképzelést illetően. A javaslatok, amelyeket az Európai Unió tagállamainak jóvá kell hagyniuk, a közösség legújabb erőfeszítései az energiaárak megugrása és az üzemanyag-ellátási válság kezelésére, amely Európát azután sújtotta, hogy Oroszország az ukrajnai invázió óta leállította a gázszállítást.

Visszatekintő

A választási kampány után írtuk meg, hogy “több tízmillió forintot költenek (?) el a kormánypárti megmondóemberek Facebook-hirdetéseire Az, hogy ki fedezi a fent említett hirdetéseket, sosem derül ki. Az influenszereket a 2020 nyarán indított Megafon Központ is támogatja, amely idén újabb képzést indít a közösségi médiában látható „balliberális túlsúly” ellensúlyozására. A hvg.hu összegyűjtötte, hogy a Megafon Központ, valamint a velük együttműködő kormánypárti megmondóemberek mennyi pénzt költöttek el eddig Facebook-hirdetésekre: A Megafon Központ a saját Facebook-oldala hirdetésére 990 252 forintot, Rákay Philip 19 964 145 forintot, Bohár Dániel 11 177 061 forintot, Deák Dániel 6 952 209 forintot, Filep Dávid 4 559 553 forintot, Kötter Tamás pedig 450 000 forintot szánt a marketingre. Összesítve: 44 093 220 forint ment el a hirdetésekre!

Bohár bejegyzése alatti kommntekből: a buborék belehúzott…..

“Ez a pontos megfogalmazás!”

“Hajrá Miniszterelnök Úr,sikeres tárgyalásokat kívánok szeretettel!Magyarország az első!”

“Isten óvja és segítse a tárgyalásait”

“Sajnos egyelőre pròbálja megmenteni! Ő a magyarok megmentője szeretne lenni! Ezért dolgozik és nem is tetszeleg más szerepben!!!”

“Ha nem lennének ennyien Orbán Viktor ellen, akkor Magyarország pénzügyileg és gazdaságilag meghaladta volna a leggazdagabb országot is erről a Földről. Ez tuti, hogy így lenne! Ha mind azok az emberek támogatták volna Orbán bölcs akaratát, akkor minden egyes országnak Európából sokkal jobban menne és élne.”

“Küld el Brüsszelt a jó büdös francba a vezetöikkel együtt ”

“Jó volna ha megértené az eu vezetése a fent írtakat !!!”

“Mikor kezdődik a Huxit-kampány? ”

“Danikám! Tudod sokan szeretünk! Tudod-e a választ, mert a nép egyre jobban lázad. Éppen ezért már csak a tudatosan eladósított eldzevényitett családokat, országot felépítő nyugdijasokokat kellene brüsszel mellett megmenteni. Orbán Viktor, és Szijjártó Péter a világ két legjobb politikusa!Ez tény!!!! De milyen keresztény országvezető, aki a 2015- ben aláirta, (EBRD) és létrehozta parlamenttel megszavaztatta a szabadrablásokat lakosság kifosztását segitő védő törvényeket, Völner Pál, fideszes i-gazságügyi álomtitkár, és a többszáz milliókért tudatlan maffiozóknak nagy doktori diplomákat osztogató Schadl György vezette létező legaljasabb, legembertelenebb végrehajtó maffiáját, akik a legaljasabb módon dobáltatják ki gyerekes családok ezreit, idős rokkant beteg embereket, az életük munkássága árán vásárolt otthonaikból az utcára,, – többszázezer országot felépítő nyugdijas nyugdiját csapolják meg ezek a patkányok még a kifizetések előtt. Akkor melyik országvezető szolgálja a magyar embereket?”

“Európa megint szép lesz!”

FRISS!