Borkai monnyon le! – aláírásgyűjtés indult

Aki Borkai Zsoltra adta a voksát Győrben, azt azzal hülyítették, hogy a Fideszre szavaz, holott akkor már minden bennfentes tisztában volt azzal, hogy ha sikerül is a csel, akkor is kirúgják a pártból az akkor még csak polgármester-aspiránst.

Aláírásgyűjtést indítottak Győrben

azért, hogy a botrányba keveredett, de a polgármesteri posztot megtartó Borkai Zsolt mondjon le – ezt az ellenzék közös polgármester-jelöltje, Glázer Tímea jelentette be a Facebookon.

Mint ismeretes, Borkai szorosan ugyan, de győzelmet aratott vasárnap. 44,3 százalék szavazott rá, míg Glázer Tímea 42,8 százalékot kapott.

“Borkai Zsolt szégyent hozott Győrre és a győriekre. Tegnap azt jelentette be, hogy kilép a Fideszből, mert nem akar morális hátrányt okozni a pártjának. Vagyis Borkai lemosná a szégyent, amit a Fidesznek okozott, de nem mossa le a szégyent, amit a városunknak okozott. Borkainak fontosabb a Fidesz, mint Győr, fontosabb neki Orbán Viktor, mint a győri polgárok.

Borkainak távoznia kell Győr éléről!

Aláírásgyűjtésbe kezdünk, amihez mindenkire szükségünk van. Kérlek segíts nekünk, ha te is le akarod mosni a szégyent a városunkról.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük