Botrányos évadnyitó ülés a parlamentben, Hadházy táblázott, Orbán le akart csapni rá

Hadházy Ákos egy táblát tartott fel Orbán Viktor napirend előtti felszólalása közben a parlamentben. Orbán Viktor beszéde közben a pulpitusról megpróbálta elvenni a táblát- tudósít az Index.

A táblára az volt írva:

MUSZÁJ HAZUDNIA, MERT TÚL SOKAT LOPOTT.

A másik táblára pedig ez

STOP PROPAGANDA, STOP KORRUPCIÓ.

A parlamenti közvetítésben pontosan nem látni mi történik, mert Hadházy akcióját szándékosan nem mutatják a kamerák, de tény:

Orbán a beszédét is megszakította, és megpróbálta kivenni Hadházy kezéből a táblát, de nem sikerült.

fotó: 444.hu


Kövér szerint 100 éves golyónyom árulkodik ezen a pulpituson az ellenzék felelőtlenségéről, ezt még a kommunisták sem távolították el.

„Arra kérem Önöket, hogy abból a választási vereségből, amit elszenvedtek, hogy ne folytassák ugyanazt a háborús politikát, amit folytattak. Tartsák be a házszabályt, ne csináljanak cirkuszt a parlamentből! Aki erre nem képes, forduljon szakemberhez segítségért. Orbán ezután megköszönte a képviselőtársainak a segítséget, mint mondta, a jövőben is számítok rá.”

Az önkormányzati választások és a Borkai-botrány után hétfőn kéthetes üléssel kezdte meg őszi ülésszakát az országgyűlés. A képviselők az ülés elején megemlékeztek öt közelmúltban elhunyt korábbi képviselőről: Máté Lászlóról (MSZP), Tóth Sándorról (KDNP), Rajk Lászlóról (SZDSZ), Riz Leventéről (Fidesz) és Szekó Józsefről (Fidesz).

One thought on “Botrányos évadnyitó ülés a parlamentben, Hadházy táblázott, Orbán le akart csapni rá

  • Elérkezett ez is ! Kuncze Gábort idézem :,,- Orbán keleten nem nyugszik, nyugaton meg nem kel(l)! ” Mindig fején találja a szöget-humora felülmúlhatatlan-mellesleg nagyon igaz ! Hadházi Ákosnak tisztelet a cselekedetéért ! Ezt az évnyitót , nem fogják egyhamar elfelejteni orbánék !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük