” A manipuláció mestere, hitvány alak” – e szavakkal jellemezte volt férjét, Bradley Cooper-t Jennifer Esposito önéletrajzi könyvében. A könyv még az amerikai filmsztár és Irina Shayk e hónapban történt szakítása előtt látott napvilágot, és megdöbbentő képet fest a sármos férfi “árnyékos” oldaláról.

A volt nej szerint ugyanis Cooper-nek van egy „rideg, hitvány” oldala, amit a nagyközönség elől ügyesen titkol

A nő öt hónapig volt a szívtipró férfi felesége, s már idén februárban felkavarta a show business állóvizét, amikor az Oscar-gálán, Cooper (44) és Lady Gaga (32) közös filmjéből szenvedélyesen előadott duettjük után lakonikus annyit mondott: “ez több mint meghitt művészi együttlét”. Esposito könyvében ugyan nem írja le férje nevét – valószínűleg szem előtt tartotta a mindenhol settenkedő jogászokat -, de az említett időszakban Cooper volt a párja. A 46 éves ex a továbbiakban úgy jellemezte Cooper-t, mint „vicces, okos, öntelt, arrogáns” férfit, aki „ a manipuláció mestere”. Kapcsolatukat „egészségtelen”-nek nevezte, melyben ő nem számított.

Hogy történt a szakításuk?

Az újságírói kérdésre Esposito ezt felelte: „ Váratlanul, nyersen és olyan érzéketlenséggel, amit az előzmények után vártam tőle”. Cooper ritkán beszél a magánéletéről, de amikor egyszer rákérdeztek válásukra, ezt mondta: „ Egyszerűen csak megtörtént”. Később randizni kezdett a nála tizenkét évvel fiatalabb angol modellel, Suki Waterhouse-zal, két év után azonban tönkrement a kapcsolatuk. A férfi hamar továbblépett, új barátnője a Victoria’s Secret fehérneműmodellje, a szépséges Irina Shayk lett, akitől már kétéves lánya is van, Lea De Seine. Négyévi együttlét után azonban nemég szakítottak, s a pletykák okként az Oscar-gálán a Lady Gaga-val igazán meggyőzően előadott, forró duettjüket – pontosabban a 33 éves amerikai, Oscar-, és Grammy-díjas szőke énekesnőt – hozták fel. Lady Gaga mindeddig sűrűn tagadott, Cooper pedig szokásához híven hallgatott. A férfi egyszer azt nyilatkozta: ” Nincs különbség a drámai szerepek és a komédiás szerepek között – mindkettő csak egy figura, amit játszom, de egyik sem én vagyok”. Lehet, hogy jobb is?

Forrás: Miror

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét