A magyar valóság már annyira irracionális, hogy talán az ilyen agymenésekkel lehet a legpontosabban leírni.
[mnky_ads id=”4674″]
[mnky_ads id=”4668″]
Egyáltalán nem vagyok Havas fan! De kérdem kellő tisztelettel: ha egy jónevű országos ribanc, VV-bárki benyomja a közmédiába, hogy őt XY inzultálta, nem az lenne-e a helyes megoldás, hogy amíg a ribi nem áll elő bizonyítékokkal, addig nem is kell tudomást venni a köpködéseiről? Mit jelent az ártatlanság vélelme? Lehet, hogy most több évig nem látják a képernyőn Havast a kedvelői, mert egy nobody megvádolta őt?

(Én teljesen véletlenül két évvel ezelőtt egy időben, de nem egy osztályon tartózkodtam Évikével… a Merényi kórházban. Sok fotóm van arról, ahogy videózik, és interjúkat készít az elmeosztály betegeivel. Az egyik kereskedelmi TV úgy járkált be hozzá, mint hozzám a családtagjaim.)

Fotó: Butus

***

Mit jelent a TEK?

Töketlen Egyesületek Társasága? Kérek változatokat !

***

Én elzarándokoltam hajléktalannak öltözve, húzós kocsival két nagy postahivatalba… Sok fotót készítettem azokról a ma nyomorult helyzetben élőkről, akik járókerettel várakoztak a Nyugati Főpostán a 10 ezer forintos Erzsike mutatványért. 2017-ben nem lehet a rászorulóknak kézbe adni ezt az alamizsnát ?

***

Esküszöm, alig vártam… Végre egy valódi, erkölcstelen náci adás az Echón. Keménymag.
Most éppen egy csodálatos férfi-szerű nobody szarozza Sárosdi Lillát, mert szerinte nem volt 100 %-os a sminkje…

Én nagyon régen TV-ztem. Volt szerkesztő, rendező stb… Ezeknek a szerencsétlen, boldogtalanoknak senki nem mondja meg, hogy mi tartozik az emberhez méltó minimális kultúra körébe? Olvasni nyilván nem tudnak… Szerintem fogat mosni sem…

***

Ezúton is szeretnék békés, nyugodt ünnepeket kívánni Vezérünknek, ahogy ő is tette a parlamentben válaszul Demeter Márta kérdéseire. Töltse családi körben, vagy Svájci szanatóriumban, vagy Lőrinccel malacpörkölt és pálesz társaságában…

Boldog ünnepeket Észak-Korea.

***

72-ben érettségiztem. 74-ben jelent meg Coppola Magánbeszélgetés című filmje Gene Hackmennel… rengetegszer láttam…

Karácsony, akit pillanatnyilag az egyetlen esélyes kihívónak vélek, talán nem is élt akkor.

Szórakozásból fillérekért vettem kulcstartót, golyóstollat és egyéb eszközt, ami képet és hangot rögzít kiváló minőségben…

Ma, a bezárt ablakon át is tudnak hangot rögzíteni! Az nem is téma, hogy a megfelelő szervek – és mások! – a mobilt is képesek lehallgatni és egy nm-es körzetben belőni.

Jobb, ha tudjátok, hogy nem tudjátok, kik miért gyűjtenek adatokat rólatok !

***

Hülye lennék barátaim meghívására, unszolására Los Angelesbe, Montrealba, Haifára, Új Zélandra vagy Ausztráliába menni.

Jöjjenek őt ide! Itt láthatnak a János-kórházban 12 fokban fagyoskodó betegeket, utca közepén a Polgi előtt térdeplő óvodásokat, Karácsony előtt az utcán, vagy otthonukban megfagyó embereket, éhezőket, megélhetési bűnözőket, migránsnak tűnő bárkiket stb… (képzelem mi lesz, ha majd jönnek a kínaiak vasutat építeni..)

***

A Hír TV Híradójából értesültem, hogy a magyar választópolgárok nem tudhatják meg, hogy Kedves Vezetőjük miért járkál titokban Svájcba. Nem tudom miért titok az, amit rengetegen tudnak, hogy pszichiátriai kezelésre jár Viktorunk. Ha a karja törne, vagy fogorvosi beavatkozásra lenne szüksége, az jól látszana. A pszichiáter és a gyógyszerek szükségét szájszárazságát enyhítendő nyalogatással, valamint nyakkendője és zakója ráncigálásával jelzi. Tiszta szívemből kívánom – úgy is mint nagycsaládosnak – hogy tartson 4 – 8 év pihenőt.

***

Balog Mindenminiszter szerint Maffiamódszerekkel szipkázzák el az orvosokat és más értelmiségieket Magyarországról.

Nem a tízszeres fizetésért, a család biztos és nyugodt megélhetéséért mennek világgá, hanem elrabolják őket.

Svédországban élő és dolgozó barátommal néhány éve találkoztam a Pozsonyi úton. Itthon is és Svédországban is megbecsült kardiológus. Annyit mondott, hogy nem probléma havonta egyszer hazarepülnie, hogy meglátogassa édesanyját.

És még nagyon sok barátomat és gyermekeit rabolta el a maffia. Ez úton kérem segítségeteket. Hol lehet felvenni velük a kapcsolatot?
[mnky_ads id=”3390″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét