Cenzúralista Fidesz-Ferencvárosból – a „dicső” múlt….

Sokat lehet hallani arról, miként manipulálta (manipulálja) a véleményszabadságot a regnáló, ahol csak módjában áll (áll). Nem volt ez másként Ferencvárosban sem, ahol még a kerületi közösségi oldalt is erre a célra használták fel.

Beélesített cenzúralista

A kerület saját Facebook oldalán és külön a polgármester közösségi felületén is bejelentette az új ellenzéki városvezetés, hogy a közösségi platformon is megtörtént az átadás-átvétel. S igazán megdöbbentő dologra lettek figyelmesek.

FRISS HÍREK >>>>>>>>>

A kerület hivatalos Facebook oldalára be volt élesítve egy cenzúralista

Ha valaki kommentbe leírta az ezen szereplő szavak bármelyikét, akkor az automatikusan cenzúrázva lett, vagyis nem jelent meg.

A lista azokat a szavakat tartalmazta, amely a kerületi fideszes városvezetés botrányai kapcsán a sajtóban felütötték a fejüket: maffia, lakásmutyi, lopás, csalás.

Tovább is van…..

A fentieken kívül listás szitokszónak számított az MSZP említése, ami azt jelenti, hogy az ellenzéki párt említése még kommentben sem volt lehetséges. Bár így a saját dolgukat is megnehezítették, forogni kellett a fidesz-agynak, ha dehonesztálót akartak írni a pártról méghozzá úgy, hogy a célközönség is értse.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük