Ferencváros - Városi Kurír

Sorting by

×

Parázs vita Vagesz kirúgásáról – Rendkívüli lapzsemle….

A “9” című ferencvárosi ingyenes önkormányzati lap szerkesztőinek, újságíróinak sorsáról június 22-én döntenek véglegesen. A dolgok jelenlegi állása szerint Vágvölgyi B. András főszerkesztőnek hülye indokokra hivatkozva hirtelen felmondott a kerületi médiacég főnöke, a lapnál összegyűlt minőségi újságírócsapat pedig egyértelművé tette: ha a kerületet vezető egyesült ellenzék képviselőinek nem jön meg az esze, ők is testületileg távoznak.

Tovább

A Várkert Bazár “jótékonysági koncert mentes övezet”? – Lemondta a kormány Zelenszkij színésztársainak Ukrajnát támogató segélykoncertjét!

Az “Élet győzni fog” című jótékonysági koncerten 2022. június 16-án csütörtökön 19 órától Ukrajna több millió követővel rendelkező, legismertebb színészei, énekesei, művészei lépnek fel. Az a céljuk, hogy a résztvevő magyarok és ukránok közösen fejezzék ki szolidaritásukat a háború áldozataival és támogassák Ukrajna függetlenségéért vívott küzdelmét.

Tovább

Baranyi: Ferencvárosban most ugyanaz történik kicsiben, mint ami a Népszabadsággal, az Indexszel történt meg nagyban!

Baranyi Krisztina posztja szerint május 27-i dátummal, azonnali hatállyal felbontotta Vágvölgyi B. András munkaszerződését az önkormányzat tulajdonában álló Ferencvárosi Média Nonprofit Kft. vezetője, így a Magyar Narancs korábbi főszerkesztője nincs már ott a ferencvárosi 9 magazin című havilap élén.

Tovább

Önök mire költenének 128.000.000.000.- forintot? És ha már itt tartunk: kire bíznák az elköltését?

Ki ne ismerné az “ez elment vadászni….” kezdetű gyerekversikét, ami közkeletűsége okán tökéletesen megfelel arra a célra, hogy szemléltesse, ki-mindenkihez csurrant-cseppent a címben szereplő 128 milliárd közforintból és arra sem utolsó, hogy felfedje, mi mása is lehetett volna költeni azt a temérdek pénzt, ha tényleg Ön lenne a fontos. Pikó András, Józsefváros polgármesterének olvasata….

Tovább

Ferencváros független polgármestere beintett a helyi ellenzéki képviselőknek!

Különös dolog történt a Ferencvárosban. Az ellenzéki pártok képviselői azt kérték egy javaslatban, hogy az önkormányzat emelje meg a testületi tagok tiszteletdíját. Baranyi Krisztina független polgármester nagyon kemény posztban reagált közösségi oldalán.

Tovább

Az elkeseredett gyűlölet pártfüggetlen: kővel törték be a ferencvárosi Fidesz iroda ablakát

Az elmúlt egy hét bővelkedett az elkeseredettségből, az emberekbe táplált gyűlöletből, az agresszió felmagasztalásából következő erőszakos megnyilvánulásokban. Ez a palackból kiszabadított szellem pártfüggetlenül csap le bárkire, aki fogékony rá. Csak mi, emberek tudjuk meggátolni, hogy még jobban elhatalmasodjon rajtunk!

Tovább

A polgármesternél betelt a pohár: népszavazást kezdeményez a Fudan Egyetemről

Ugyanis annak a 13 hektáros területnek, ahol megépülne a Fudan, a kínai elit egyetem, több mint a fele Ferencváros tulajdonában van, és a Főváros is rendelkezik itt némi ingatlantulajdonnal – hívja fel a figyelmet Baranyi Krisztina Facebook-posztjában.

Tovább

Palkovics László a Magyarországra települő kínai egyetem “arca”! A világvároshoz méltó terveket kidobhatjuk a szemétre….

Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestere Facebook posztban jelentette be, levelet írt a miniszterelnöknek és a Fudan-felelős Palkovics László miniszternek, amelyben kérte, hogy a kormányzati terveket hozzák nyilvánosságra és amennyiben a cikkben leírtak megfelelnek a valóságnak, a meghozott döntéseket vonják vissza.

Tovább