14.2 C
Budapest
2020. október 26. hétfő

Címke: albérlet

szalloda-szoba

A szálloda-albérlet az idei ősz slágere

Arról rengeteg szó esett, hogy a budapesti idegenforgalom a koronavírus-járvány egyik legnagyobb áldozata. Az embert próbáló helyzet magához méltó különleges megoldást kíván. Az ötlet Néhány fővárosi...
gazdag-szegeny

Havi hasraütés: 400.000 forintnál többet keresnek a magyarok Orbánék szerint

Azt írja a KSH, hogy 2020. júliusában a bruttó átlagkereset 401.800.- forint volt, 10,8%-kal magasabb, mint egy évvel korábban. A koronavírus okozta járvány gazdasági...
jiado

Még néhány nap és elszabadulnak az albérleti árak

A felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetését, július 24-ét követően csúcsra jár az albérletpiac, a bérleti díjak akár 10-15 százalékkal is   elszabadulhatnak. Budapest és vidék A GKI Gazdaságkutató...
apa

A kicsi karácsonyra csak kaját kért, husikát

A Magyar Hangban egy szívszorító írás jelent meg Tiborról, aki egyedül nevel két kisgyermeket, akik volt élettársa előző kapcsolatából születtek. Ma már a férfi a gyámjuk. Úgy szólítják, „apucika”.
pokember

Így lehet pár nap alatt megtalálni a legjobb albérletet

Három havi bérleti díjjal a zsebünkben akár egy-két héten belül megtalálhatjuk a számunkra legtökéletesebb albérletet, ha elég gyorsak és szemfülesek vagyunk.

Lenne megoldás az albérletárak ellensúlyozására

A Demokratikus Koalíció (DK) adókedvezménnyel és albérlet-támogatással enyhítene a felsőoktatásban tanulók lakhatási problémáin.
Orbán titokban emberből van? Budapest tárt karokkal várja a menekülteket

Orbán titokban emberből van? Budapest tárt karokkal várja a menekülteket

Orbán Viktor miniszterelnök még múlt pénteken is arról beszélt a Kossuth rádióban tartott, heti értékelőjében, hogy a magyar kormány senkit sem telepít le az...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×