Perintfalvi Rita: kérem Osztie Zoltán atyát, mondja el, hogy ezt a baromságot pontosan hol is olvasta a Bibliában vagy a Katekizmusban?

Osztie Zoltán katolikus pap Orbán Viktort, az 59. születésnapja örömére, a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban tartott miséjén, szavaival királlyá kente fel, sőt a Messiásnak járó metaforikus képekkel ecsetelte Istentől kapott dicsőséges rendkívüliségét – kezdte bejegyzését Perintfalvi Rita katolikus teológus, hittanár, kulturális és szociális menedzser, aki közösségi oldalán így ír: „kommentárokat írok a jelenhez egy feje tetejére állt világban. Abszurdisztánban élünk és elhisszük, hogy ez a létező világok legjobbika. Nincsen szükség az ébredésre és minden ellenállás hasztalan. De én ezt nem hiszem el!”

Meseország mindenkié. De mi köze van ennek a világegyetemhez?

Budapest Főváros Kormányhivatala hivatalos weboldalán olvasható 2021. január 19-i dátummal, miszerint „Fogyasztóvédelmi eljárás keretében állapította meg a hatóság, hogy tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Meseország mindenkié című könyv értékesítésekor az azt kiadó Labrisz Egyesület.

A hazai Orbán-hívők sehol nincsenek amerikai kollégáikhoz képest!

Látják, nem kizárólag nálunk hat az agymosás! Azért ezt jó tudni, mert elég ciki lenne, ha sikerült volna ebben a ránk nem túl jó fényt vető versenyben a dobogó felső fokára állnunk. Az alábbi, képekkel igazolt eset Amerikában történt, a főszereplője pedig egy Biblia, Donald Trump és egy megvuduzott.