bojkott - Városi Kurír

Sorting by

×

Ezek a világcégek bojkottálják az agresszor Oroszországot

Miközben a Magyarország kormánya görcsösen igyekszik ragaszkodni az eddig is űzött hintapolitikájához a világ nagy cégei közül meglepően sokan csatlakoztak az Oroszország elleni bojkotthoz, köztük nem kevés olyan amelynek magának is komoly veszteséget jelent a döntése. A Coca-Cola és több francia cég azonban nincs köztük. A TASzSz orosz hírügynökség az alábbi összesítést közölte:

Tovább

A kultúra visszavág – Az orosz művek és művészek kiközösítése a nemezközi kulturális életből

Míg Ukrajna lángokban áll, addig a világ egyre több területen próbál harc nélkül nyomást gyakorolni Vlagyimir Putyinra – hol az oligarchái pénztárcájának megszorongatásával, hol az orosz bankok megroppantásával. Mindenki a saját mezején harcol, így nem volt kérdés, hogy hamarosan a mozik, színházak, múzeumok, színpadok is a háború közvetett harctereivé válnak, így gyakorolva nyomást az oroszokra. Nadine Dorris brit kulturális miniszter egyenesen az ukrajnai háború harmadik frontjának nevezte a kulturális színteret.

Tovább

Ki van ez találva! Mire ki lehetne írni a népszavazást, jön a választás és tudvalevő, hogy előtte negyven nappal nem lehet népszavaztatni!

Aki azt gondolta, hogy egy hirtelen, végig gondolátlan agymenés Orbántól a “gyermekvédelmi népszavazás” ötlete, annak most csalatkoznia kell. Ördögi néphülyítés zajlik újfent és most már nem csak kerítésen belül, hanem európai szinten. Kérdés, hogy az unió amihez önként csatlakozott Magyarország és vállalta az alapelvek betartását, hagyja-e magát, vagy lerázza az Orbán-terhet és vele együtt sajnos minket, az ország polgárait is. Hacsak….

Tovább

Szurkolói bojkott? – „Számunkra most az Európa-bajnokság véget ért!” – Vasárnap nem lesznek a Puskásban magyar szurkolói csoportok

Hivatalos közleményt adott ki a Carpathian Brigade a magyar szurkolói csoportok nevében a vasárnapi Európa-bajnokság mérkőzéssével kapcsolatban, melyet alább változtatás nélkül közlünk:

Tovább

A „belvárosi értelmiség” azt hiszi, hogy a vidéki ember hajnalban kel, este a tyúkokkal fekszik, kocsmában issza el a pénzét….

Nem az első alkalom az életemben, amikor nem értek egyet TGM-mel, s vélhetően nem is az utolsó. A felháborodását értem, a szándék nemes, de a cél, amit elérhet vele minden csak nem célravezető! – reagálta Holoda Attila, az Orbán-kormány egykori energiaügyi helyettes-államtitkára az ATV bojkott-felhívására.

Tovább

De ráérnek a fiúk az Ön pénzéből! – Az Alapjogokért Központ bojkottálja a Fruccola „meleg salátáját”

Ezek az Alapjogokér központos fiúk-lányok tudnak valamit! Például azt, hogy ahhoz, hogy idén és jövőre is házhoz szállíttathassák az ebédjüket, szükségük van a munkahelyükre, aminek alapfeltétele, hogy ki- és beálljanak a kormánysorba. És tudják, aki nem lép egyszerre….. Hát ők lépnek!

Tovább