Sorting by

×

Dübörgünk! Ha úgy érzi, hogy baromi melege van, ne szálljon buszra! – Van amelyiket kánikulában is fűteni kell, nehogy leálljon!

Azt gondolná az ember, hogy a XXl. században az a normális, hogy amikor a hőmérő azt mutatja, hogy 30 foknál melegebb van, -és ez nyáron, ugye nem kunszt- akkor elvárható, hogy a tömegközlekedési eszközökön -buszon, villamoson, metrón, trolin- működő légkondi legyen. Bekapcsolva, tökig feltekerve.

Tovább

Hétköznapi fasizmus – mindenki abba rúg, akibe tud…..

Sikerült véget vetni a közömbösségnek! Bátran jelenthetjük, hogy túllépett nemzetünk a féktelen letargián és egyre többször üti fel a fejét az egymásra figyelés régi-új formája: a kötözködés. Mindenki a saját szemétdombján játssza a kiskirályt, ellesve a felsőbb vezetés társasjátékát.

Tovább

A 30-as busz sofőrje beintett – az utasok segítettek a mozgássérülteknek feljutni a buszra

„Többszöri kérésre sem méltóztatott kinyitni a rámpát, pedig nem csak mi, hanem több másik utas is figyelmeztette, ő pedig kiskirályként terpeszkedett a vezetőfülkében, meg sem mozdult. Így végül a testvéremnek két másik utas segítségével – akiknek ezúton köszönjük a segítséget – kellett leküzdenie a padka és a lépcső közti távolságot.”

Tovább