Remélhetőleg a tűzeset kivárja – Civilek gyűjtenek tűzoltóautó-javításra Tiszaföldváron

Jobban teszi Tiszaföldvár és környéke lakosa, ha fokozottan ügyel arra, hogy nehogy valami kigyulladjon, mert dübörgő gazdaságunkban nem jut pénz a tűzoltóautók nem korszerűre való cseréjére, de a javítására sem – számolt be a munkavégzésükhöz elengedhetetlenről a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság közösségi oldalán.

Read more

Szanyi Tibor: nem elég civilnek látszani, annak is kell lenni

Kósáné Kovács Magda, néhai szocialista politikus a tisztességre használta a fenti logika fordítottját, ami tulajdonképpen Kádár Jánosnak a krumplilevesről alkotott kívánságát öltötte más formába. A hitelességről van szó. Igen ám, de mitől lehet hiteles egy civil? Egyáltalán, ki a civil?

Read more

„Szégyen, hogy 80 évesen kegyelemkenyéren kell élnem” – A hideg ellenére hosszú sor a debreceni ételosztáson

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete több mint 10 éve segíti a cívis városban élő nehéz sorsú embertársainkat. Az egyesület a hónap utolsó vasárnapján ismét vendégségbe hívta mindazokat a debrecenieket, akiknek nem jutott hely az élet napos oldalán – tájékoztatta portálunkat Tukoráné Kádár Ibolya, az egyesület vezetője.

Read more

„Szégyellje magát, aki ide juttatott bennünket!” – Civilek ételosztásai Debrecenben

A szegénység sajnos jelen van Debrecenben is. A társadalom peremén élők számára hétvégén a civilek étel osztásai segítenek abban, hogy ne éhezzenek – mondta el portálunknak Tukoráné Kádár Ibolya, a Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete vezetője.

Read more

Jámbor András: „…nem a Magyar Nemzet fogja kapni a fizetésem 30%-át…”

Ma délelőtt megkeresett a Magyar Nemzet, hogy válaszoljak egy olyan kérdésre két órán belül, amire nyilván nem lehet. Én csak remélni tudom, hogy szépen leközlik a teljes választ – tudatta követőivel Jámbor András, a Budapest 6-os számú országgyűlési egyéni választókerületében megválasztott politikus közösségi oldalán.

Read more

Magyar György: a pártelitek cseréljenek helyet a civilekkel és ismerkedjenek meg közelebbről a magyar rögvalósággal!

A békés egyet nem értés politikáját javasolja mindenkinek Orbán Viktor. A saját felelősségét abban látja, hogy tud-e jó példával elöl járni. Csakhogy 12 évnyi, erőből történő politizálás után hihetünk-e neki? Aligha, hiszen korábban ő mondta ki, hogy a parlament ellenzék nélkül is működik.

Read more

Utolsó helyzetjelentés a BOK csarnokból a háború 29. napján – 2022 Magyarországán így lesz egy önkéntesből „nem kívánatos személy”

Ahogy arról beszámoltunk, a kormány egy tollvonással „áttelepítette” a Keleti- és Nyugati pályaudvarokról az Ukrajnából érkező menekülteket a BOK csarnokba és ennek megfelelően az őket az elejétől fogva segítő civileket is kiebrudalták. Utóbbiak a kezdeti sokk és bizonytalanság után hétfőtől az új helyen folytatják tevékenységüket. Néhányuk -úgy tűnik- péntektől nem kívánatosnak minősülnek…..

Read more

Pin It on Pinterest