Majd lesz tűzijáték egy hét múlva, ha sikerül a szent családot összeterelni „apa dógozójába” a Karmelitába….

Szopacs! Ezzel hívott fel Pityu a haverom, aki legalább annyira bensőséges viszonyt ápol a pálesszel, mint a kormány java….és aki szerint az kismértékben gyógyszer nagy tételben viszont finom. Mondjuk, látva a karmelita környékén szédelgő, uborkafára felkapaszkodott orbáni elitet – ó, anyám, ne hagyj el! – azt nem értem miért nem nevezték még ki valaminek, miniszternek, de legalább kormánybiztosnak, mert a mája az megvan hozzá neki is.

Read more

Kisnyugdíjasunk kitálal: nyílt levél Orbán Viktornak, a nincstelen miniszterelnöknek egy megalázott kisnyugdíjastól!

Nem szégyelli magát? Pedig kéne. Ön kapott 2 millió forint plusz tiszteletdíjat azért, mert becsülettel szolgálja a hazáját! Volt a képén bőr és elfogadta úgy, hogy közben mélyen megalázza azokat az embereket, akiknek a munkájából Ön tanulhatott, és ennek az országnak a miniszterelnöke lehetett. De bocsánat! Nem is az ország választotta magát, hanem az a 133 nagyon bátor ember, aki nyal magának azért, hogy rajtunk gazdagodjanak!

Read more

Osztie plébános: annak, hogy imádkozunk az ország miniszterelnökéért, mi köze lehet a pártpolitikához?

Osztie Zoltán plébános, teológus biztosra veszi, hogy a kormányfő születésnapján tartott miséikkel hosszú évekre visszamenőleg hozzájárultak a Fidesz kétharmados győzelmeihez. Visszautasítja ugyanakkor a feltételezést, hogy a miniszterelnök személye körül vallási kultusz épülne.

Read more

Zuzana Čaputová: ne bízz azokban az emberekben, akik azt mondják, hogy törődjünk a saját dolgunkkal, hogy ne provokáljunk egy diktátort….

A bennünk lévő lehetséges háborútól való félelem természetesen uralta az elménket. Azonban ismét szeretnék mindenkit biztosítani arról, hogy nem fenyeget minket a katonai konfliktus közvetlen veszélye. Részei vagyunk a kollektív biztonságnak, és szuverenitásunkat a világ 30 hatalmas országa védi – szövetségeseink a Szövetségtől. A demokratikus államok társadalmának védelmi ereje Szlovákiát biztonságos hellyé teszi – írta Zuzana Čaputová Szlovákia államfője közösségi oldalán.

Read more

A Pegasus Project újra pompás, önmagához méltó és adekvát társaságba emelte Orbánt és rendszerét: a titkos kémprogram-klubba

Felejthetetlen marad az a „megfigyelési balhé”, amely – emlékeim szerint – azzal kezdődött, hogy Deutsch Tamás, útban egy televíziós műsorba, egy taxiban ülve megtudta a sofőrtől, kik is figyelték meg őt, valamennyiüket, beleértve édesanyákat, édesapákat, mindenkit, aki Fidesz-tagkönyvvel vagy fideszes hozzátartozóval rendelkezett.

Read more

Az ég gondolta, hogy egyszer a Kedves Vezető másik bolond hobbijába fogunk belerokkanni!

Pokoli nagy szerencsénk van, hogy a Kedves Vezető az ország vezető virológusa, stadionépítője, vátesze, és persze szerény tulajdonosa. Tulajdonosa, igen, mert a nemzeti gázszerelő és még néhány más, hasonló, hm… formátumú csicskája nevére íratja a családi eszcájgot, mert neki – ugye – egy megveszekedett petákja sincs.

Read more

Pin It on Pinterest