13.6 C
Budapest
2020. október 27. kedd

Címke: felszólalás

parlament

Parlamenti “legek”: citromdíjas a Fidesz “némája”, Bíró Márk, aki 10 éve hallgat

Most, hogy megkapták éves rendes fizetésemelésüket parlamenti képviselőink, a Blikk utánanézett, ki, milyen aktivitást mutat az ország házában. 2019 legjei A honatyák és honanyák 383 órát...
parlament

A „keményen dolgozó kisemberek” keményen dolgoznak – tudósítás a parlament keddi üléséről

Az önkormányzati választásról, a szociális dolgozók fizetéséről és a Suzukinál dolgozók helyzetéről volt szó napirend előtt kedden az Országgyűlés rendkívüli ülésén.Délelőtti penzum.... DK: Kálmán Olgával...
parlament

Vásárhelyi Miklós parlamenti felszólalása 1991-ből – Vannak dolgok, amik soha nem évülnek el?

Megállt az idő. Lényegét tekintve ezt ma ugyanúgy elmondhatta volna. 30 év alatt semmi nem változott. Vásárhelyi Miklós országgyűlési képviselő 1991. június 4-i parlamenti...
merges

Gyurcsány berágott: röpködtek a parlamentben a jelzők: aljas, hazug, gazember….

A parlament a keddi ülésnapján tárgyalta a Sargentini-jelentéssel kapcsolatos ellenlépéseinek mikéntjét. A felszólalók pártutasításuk szerint véleményeztek. Voltak azonban "különutasok" is, ilyen volt a DK elnöke.
sajtotajekoztato

Élőben hallgathatja Orbán parlamenti beköszönését és Gyurcsány felszólalását az őszi ülésszakra

Orbán Viktor napirend előtt szólalt fel az országgyűlés őszi ülésszakának első napján. Hallgassa élőben, mit tervez velünk az elkövetkezőkben és persze Gyurcsány replikáját!

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×