Közlöny van róla! Orbán-döntés született VIP-betegellátás ügyben – Mit gondol, Ön felkerült a listára?

A Fidesz születésnapján, csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben Orbán Viktor rendelete arról, hogy az eddigieken kívül kik jogosultak kiemelt VIP ellátásra a Honvédkórházban, ha megbetegszenek. Mindez persze arra az esetre vonatkozik, ha nem a magánszektort választják, mert ott -ha megfizetik- ez alap.

Pintér Sándor bemosakodott és éles szikéjével kettévágta a Honvédkórházat

Pintér Sándor súlyos szétválasztó műtétre készül a fővárosi Honvédkórházban január elsején. Vasárnaptól az intézmény egyik része „Észak-Pesti Centrumkórház – Honvédkórház” néven folytatja a belügyi tárca irányítása alatt a működését. A másik, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (MH EK) részében megmaradnak a katonakórház bizonyos funkciói, s ellátják a NATO feladatokkal kapcsolatos kötelezettségeket – írta a Népszava.

Hogyan tovább, Honvédkórház?

Az új kormány megalakulását követően, ki tudja miért, azt a példátlan döntést hozta Orbán Viktor, hogy a Honvédkórházat a belügyminiszter alá rendeli. A döntést semmi nem indokolhatja, ha csak az nem, hogy már eleve nem bízott, az üzleti szférából érkező kormány szóvővői férj , az új honvédelmi miniszter képességeiben,

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Magyarországon nincs sorkötelezettség, és ez így is marad

Magyarország biztonságának garantáláshoz folytatni kell a védelmi képességek növelését – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

Dr. Kunetz: kedden leállt a Honvédkórház neurológiai osztályának sürgősségi ellátása!

Egy napra leállt a Honvédkórház neurológiai osztályának sürgősségi ellátása, így a stroke ellátás és a betegfelvétel is – közölte a Facebookon Kunetz Zsombor. Az egészségügyi szakértő a bejegyzésében azt írta, hogy a Neurológiai Osztályon azért van szünet, mert a fekvőbetegeknél halmozottan észleltek COVID-19 megbetegedést.