Ágyi poloskák lepték el a Honvédkórházat

Hírek szerint a Honvédkórház több osztályának orvosi szobáit lepték el az ágyi poloskák. Az intenzív osztály orvosai egy négyágyas, nem használt kórterembe költöztek, mert ott legalább műanyag matracok vannak, amiket lehet fertőtleníteni.

Ne hisztériázzon?!

Ráadásul, mikor egy szakorvosjelölt jelezte az osztályvezetőnek, hogy poloskaveszély van, az annyit reagált, hogy ne hisztériázzon.

A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő, hogy az ország egyik vezető kórházában, az egészségügy zászlóshajójában, 2019-ben ágyi poloskákkal kell megküzdeni. És még ha legalább megküzdenének, de úgy semmiképp sem lehet kezelni a kérdést, hogy a veszélyt jelző dolgozót hisztériásnak minősítik.

Elég a kísérletezgetésekből!

Egyre sűrűbben érkeznek az aggasztó hírek a Honvédkórházról, hol a vezetők menesztéséről, hol a működési problémákról. Jó lenne, ha a kormány és Kásler miniszter nem kísérletezgetnének tovább, és nem várnák meg, hogy vajon mi lesz a következő katasztrófahelyzet. A kórház megérdemli a támogatást, az orvosok, a kórházi dolgozók és a betegek pedig a méltó körülményeket – tette közzé véleményét honlapján a DK.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük