A kormány a költségvetést már összeomlasztotta, az államkasszát kiürítette, frászban a közelgő választástól. Meg a kliensek is tartják a markukat…..

Az árcsökkenés mindig népszerű. Az, akinek a családi kasszája már majdnem kivérzett az inflációtól, minden segítségben reménykedik. Még a kormányéban is. Ha 3 hónapig tart, véletlenül épp a választásokig, akkor is. Mert kell a liszt a rántáshoz, a tej a gyereknek. És néha hús is.

Read more

Közlöny van róla! – “a  kereskedő köteles a hatósági áras termékekről az általános politikai koordinációért felelős miniszter által meghatározott tartalmú és formájú tájékoztatást az üzletben jól látható helyre kifüggeszteni…”

Ugyan megjelent a Magyar Közlönyben a “részletes leirat”, de ebből a kereskedők és főleg a vásárlók nem tudhatják pontosan, hogy mennyi az annyi. Hogy mindenki tudja, kinek kell hálálkodnia: …a  kereskedő köteles a hatósági áras termékekről az általános politikai koordinációért felelős miniszter által meghatározott tartalmú és formájú tájékoztatást az üzletben jól látható helyre kifüggeszteni és csomagküldő kereskedelem esetén a nyitólapon közzétenni.

Read more

A benzinkút az új trafik? Újabb tasli a kúttulajoknak: a beszerzési áron nincs kormány-stop!

Ahogy a nagy könyvben megíratott: a kormány úgy nagylelkű, hogy egy fillérje sem bánja, a népe nagy része beveszi, hogy Orbánnak köszönhetően lett maximáltáras a benzin és a kishal-benzinkútak új és nemzeti tulajdonosok kezébe kerülhetnek cirka 3 hónap leforgása alatt. Embertelen, de zseniális húzás, megtehetik, megteszik!

Read more

Pin It on Pinterest