„Energia takarékosság okán lekapcsolták a baráti komment-generátort” – Reakciók Orbán citromdíjas hétösszegző klipjéhez

Pár hete kezdett bele az „Orbán-megjelenések koordinációs csapat” a miniszterelnöki Facebook-oldalon, hogy klipszerűen összefoglalják, hogy fent nevezett milyen „dicső” dolgokat tett kifejezetten csak értünk. Ilyenkor beindul a „Megafon-csapat” és kiképzésüknek megfelelve ámulnak-bámulnak a főnök tettein.

„Tanítani akarunk!” – Látta már noÁr legújabb klipjét? Itt a lehetőség!

Március 14-én megjelent a noÁr “Tanítani akarunk!” című klipje, amit a Kossuth térre szervezett március 16-ai diáktüntetésen Molnár Áron élőben fog előadni. “Legfőbb célunk most az, hogy minél több erőt adjunk a pedagógustársadalomnak a következő napok és hetek sztrájk kezdeményezéseihez és a megkezdett polgári engedetlenségi akciók folytatásához” – fogalmazott noÁr.

Tolcsvay László: nem működtem közre a Nemzeti dal “ fiatalításának“ létrehozásában!

A minapjában látott napvilágot a fidesz-hű videoklip, amiben a Tolcsvay László feldolgozta Nemzeti dalt adják elő igencsak sajátos képi megfogalmazásban a regnálóhoz igencsak közel toporgó művészek. Tolcsvay közösségi oldalán jelezte, hogy semmi köze hozzá!

Matekdolgozat, vagy nemátalakító műtét – „Társadalmi célú kormány-reklám” az Ön pénzéből!

Sok kisgyerekes szülő odáig lenne, meg vissza, ha a színészkedésre „szánt” kisdedet beválogatnák egy országosan vetített reklám főszerepére. Ám annak is örülnének fent nevezett felelős szülők, ha a 7-8 éves sarj az ő belegyezésükkel egy kormányreklámhoz adná az arcát, ami a regnáló fikcióját népszerűsíti? És mit szólnak ehhez a tanárok, a haverok és mit pár év múlva a felcseperedő kislány, amikor megérti, hogy anyja-apja mihez járult hozzá a nevében?

„Rájöttem: a Bosszúállókból ő a hasember!” – foglalta össze egy kommentelő Németh Szilárd közszolga klip-paródiáját

Nem derül ki, hogy ki és mennyiért adta el Németh Szilárdnak a pár órája közzétett feltehetően hőstetteit bemutatni kívánt, fotókból idegremenően összevágott klipjét, de bármennyit is kaszált érte az alkotó, -legalábbis az eladásban- ügyes volt. Csak egy perc, érdemes belenézni!

„Szülőként egy dolgot tehetünk: ha meleg vagy, ha nem, szeretünk”! – noÁr újabb figyelemfelhívó klipje elkészült!

Nagy mázlija van annak a kissrácnak, akinek olyan szülő „jutott”, akiknek a szeretetéért nem kell nap, mint nap megharcolnia, hanem apró kora óta tudja, érzi, hogy bármi történjen is, szeretik. Ez a legtermészetesebb, legemberibb háttér nem adatik meg minden gyereknek és nem gyereknek.