Sorting by

×

“Tanítani akarunk!” – Látta már noÁr legújabb klipjét? Itt a lehetőség!

Március 14-én megjelent a noÁr “Tanítani akarunk!” című klipje, amit a Kossuth térre szervezett március 16-ai diáktüntetésen Molnár Áron élőben fog előadni. “Legfőbb célunk most az, hogy minél több erőt adjunk a pedagógustársadalomnak a következő napok és hetek sztrájk kezdeményezéseihez és a megkezdett polgári engedetlenségi akciók folytatásához” – fogalmazott noÁr.

A forgatáson közel 150 ember vett részt, pedagógusok, tanárok, diákok, zenészek, színészek és ismert emberek, a cél pedig közös:

ki kell állnunk a pedagógusokért, tanárokért, óvodapedagógusokért és támogatni őket március 16-án a pedagógussztrájkban és a tüntetéseken!

Szerepelők (a teljesség igénye nélkül)

Nagy Ervin, Szabó Győző, Janklovics Péter, Ráskó Eszter, Telekes Péter, Csuja Fanni, Fehér Tibor, Polgár Csaba, Bánki Gergely, Szentesi Éva, Epres Attila, vagy például a “nemakarokbeleszólni” Instagram -oldal influenszerei, akik mind egységesen hisznek benne, hogy minőségi munkát csak megbecsült, megfizetett pedagógusok tudnak végezni.

A dal itt érhető el:

…és elkészült! Jocó bácsi szerint….

“Molnár Áron barátommal egy hónapja ültünk egy pultnál és ötleteltünk, hogy valamit tenni kell. Valamivel ki kell állni a pedagógusok mellett. Aztán alig három héttel később már elrappelte nekem az új noÁr számot, amiben a szöveg javarészt az én általam mesélt helyzetekből készült.

Baromi jó érzés, hogy a nulladik pillanattól ott vagyok ebben.

Aztán rengeteg ismert ember állt az ügy mellé, vállalta a szereplést a klipben. Ami pedig nagyon húsbavágó lett, és miközben nézem, ráz a hideg. Pedig ott voltam végig. De akkor is.

Szóljon ez a szám szerdán reggel minden tanáriban, lakásban, autóban!

Álljunk ki együtt, közösen a pedagógusokért! Én a polgári elégedetlenkedés eszközével fogok élni, mert nem vagyok hajlandó eleget tenni annak a rendeletnek, ami ellen hetek óta küzdünk…

Mert “nincs hatalmad felettem”…

Hallgassátok, osszátok, véleményezzétek! Köszönjük minden résztvevőnek!”

Kapcsolódó

“Meggyőződésünk, hogy az oktatás nem jobb, vagy bal oldal kérdése. Az oktatás jövője, az ország jövőjének tartópillére. Rajtunk múlik mennyire lesz erős ez az oszlop! A bérrendezés és a megbecsülés ma csak álom a tanároknak és pedagógusoknak.

Azért kell összefognunk, hogy ez evidencia legyen.

Ez a mostani helyzet véleményünk szerint tarthatatlan, a kormánynak kötelessége lenne komolyan vennie a pedagógusok, óvodapedagógusok és tanárok követeléseit és figyelembe venni azt, hogy a sztrájk alapjog, amitől nem foszthatják meg sem őket, sem semmilyen más társadalmi csoportot. Ebben az ügyben kiemelten fontos, hogy nem szabad széthúznunk. Kötelességünknek érezzük támogatni azokat az embereket, akik nevelik, tanítják a gyerekeinket, hiszen most a tét az ő jövőjük” – fogalmazott a noÁr csapata.

 

"Tanítani akarunk!" - Látta már noÁr legújabb klipjét? Itt a lehetőség!

átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.