A zarándokok kitúrnak a koleszhelyedről? Ja nem, csak az újabb NER-átgondolatlan kapkodás teszi ezt cirka 5.000 egyetemistával

2021 Magyarországa! Augusztus közepén egy közleményből tudta meg nagyjából 5.000 egyetemi hallgató, hogy a szorgalmi időszak első két hetében kollégiumi helyeiket kiadták a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra érkező zarándokoknak. Arról, hogy velük mi lesz, nem szólt a papiros, csak a száraz tényt közölték több koleszlakóval.

Read more

Ön, meg Ön, meg mi mindannyian rettentő bőkezűek vagyunk! Négy évre bérlünk egy 4 csillagos hotelt kolesz gyanánt az eddig is milliárdjainkkal kitömött “kormánykeltetőnek”!

Aki úr, az úr! “Mimagyarok” pedig igencsak kiteszünk magunkért így a Covid-járávány felszálló ágában is! Na jó, nem önszántunkból, de végül is csendben tűrjük, ami akár beleegyezésnek is vehető, akkor meg miért fogná vissza magát a regnáló? 4 évre bérlünk egy 4 csillagos hotelt kolesz gyanánt…. és, hogy kinek? Olvassa!

Read more

Kollégiumtűz – 37,5 millió forint gyűlt össze az elhunyt férfi családjának

Harminchét és félmillió forint adomány érkezett a januári Ráday utcai kollégiumtűzben elhunyt férfi családjának támogatására – közölte a Magyarországi Református Egyház (MRE) kommunikációs szolgálata szerdán az MTI-vel. Az MRE az összegyűlt pénzt átutalta a férfi özvegyének.

Read more

Pin It on Pinterest