Itt az újabb kormány-felháborodnivaló: Szijjártó nem kívánatos a tallini konferencián!

Bizony az úgy van, hogy ami működik hazai használatra, abba beletörhet a bicska, ha olyanok hallják, akik nincsenek kiszolgáltatva és nem félnek a Magyarországon regnáló 2/3-tól. Ebbe szaladt bele pénteken Szijjártó Péter, a hős külügyér.

Szijjártó szövege már rendben van, csak a címzett hibádzik

Szijjártó Péter felbuzdulva a  magyar választási eredményen felszívta magát és felhatalmazása (vélt) tudatában üzent „Brüsszelnek” – jelentsen ez a szó az olvasatában bármit-, mert úgy látja, hogy nem veszik elég komolyan a Nyugat-Balkán európai uniós integrációját.

„Stratégiai nyugalmatok csak a sírban lesz, ti lesztek a következők, Putyin nem fog megállni” – Sírva üzent a magyaroknak és Orbán Viktornak az ukrán nagykövet

Péntek délután kemény szavakkal fordult a magyar nép felé Ljubov Nepop, Ukrajna budapesti nagykövete Political Capital által szervezett zárt körű budapesti konferencián. „Stratégiai nyugalmatok csak a sírban lesz”!

„Minden Idők Legkevésbé Külügyminisztere elsütötte a falon lógó puskát” – Brávó, Jobbik!

Szijjártó Péter külügyminiszter nagy dobásra készül! Már kedden este belebegtette, hogy szerda lesz a napja annak, hogy a CNN-t porig alázza. „A CNN és az elhallgatott részletek… Teljes interjú holnap reggel itt, Facebookon!”- csigázta követői kedélyét.

Az milyen már, amikor egy külügyminiszter nem az agyát, hanem az izmait gyúrja a tárgyalás előtt mondván: erőre szükség lesz?

A címben feltett kérdésre mimagyarok már profin tudjuk a választ, hiszem a külügyeinkkel megbízott Szijjártó Péter rendszeresen bizonyítja szóban és tettekben is, hogy izomra gyúr. Figyelmébe ajánljuk az elévülhetetlen Bródy-sláger szövegrészletét: „a szó veszélyes fegyver és van, aki fegyvertelen!” Mi van például, ha nem izmozni kell a soros tárgyaláson, hanem érvelni?