Orbán nagyapó és Orbán nagyanyó, kik nem hagyják békén az unokátokat?

Értem én, hogy baromi fontos az Orbán nagyszülő-párosnak, hogy minden úgy menjen tovább, ahogy az elmúlt 12 évben folyt, de a kiskorú unokákat belekeverni a kampányba, na ezt nem kellett volna! Belegondoltak a T. nagyik, hogy felnőve ezek a srácok soha nem moshatják le magukról, hogy a felmenőik felhasználták őket a belegyezésük nélkül? Hogy, ha olyanokkal találják szembe magukat, mint a rokonaik, ezzel a képpel visszaélve cikizhetik őket egy életen át? Szóval akkor ki nem hagyja békén az unokáikat?

Read more

Kisült Lévai Anikó évi rendes mézeskalácsa – kampányvideó az Orbán-konyhából

Idén is betekinthettünk az Orbán-Lévai konyhába, ami nagy dolgok történéseinek színhelye. Nemrég éppen lecsó készült a ház ura prezentálásában, amikor az ex -akkor még regnáló- amerikai elnök telefonált éppen oda, hogy megkérdezze: mi ujsi.

Read more

Dobrev Klára tetemre hívja a Fidesz nőideál-képét?

A rádióban halottam, nem a királyiban, hogy Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége, fogja vezetni a DK listáját az EP-választáson. Természetesen tudom, hogy majd sokan megszólalnak az ügyben. Ha eddig nem tették még meg. Ahogy minden „rendes” Fidesz-troll bele fog szállni minden vitába egy kis karaktergyilkolászás erejéig.

Read more

Pin It on Pinterest