Liget projekt - Városi Kurír

Sorting by

×

Rendkívüli lapzsemle – Kukorelly a Liget tönkreépítéséről: katasztrófa!

Rendkívüli lapzsemle! Orbán az áprilisi választásokat félreértelmezve azzal fenyegetőzik, hogy a Városliget nem menekülhet a fideszes betonlobbi elől.  Sokan legyintenek, ha politikus bírálja ellenfele mániáját. Karácsony Gergely erős szavait azonban köztiszteletnek örvendő független értelmiségi felháborodása is alátámasztja. Kukorelly Endre a Magyar Kultúra Napjára időzített avatás után nyilatkozott a Klubrádióban Szénási Sándornak: ebből az emlékezetes nyilatkozatból idézünk.

Tovább

Most, ha már mindenki megtartotta a sajtótájékoztatóját arról, hogy a másik a hibás, talán volna egy kis időnk néhány sürgős kérdésre válaszolni…

Na most, ha már mindenki megtartotta a sajtótájékoztatóját arról, hogy a másik a hibás, (nem mintha nekem ne volna ilyen hajlamom), talán volna egy kis időnk néhány sürgős kérdésre válaszolni. Lesznek nagyobb, hosszabb távú feladatok is, de ezek azonnaliak.

Tovább

Orbán Viktor hadat üzent a fővárosnak – Liget projekt – Gyors reagálás Zugló polgármesterétől (Exkluzív) – Frissítve!

Alig egy órával ez előtt ért véget Orbán Viktor magyar miniszterelnök “győzelmi” nemzetközi sajtótájékoztatója, aminek egyik legfontosabb bejelentése, az eredti  Liget projekt változatlan kivitelezésének terve volt. Gyors reagálást kértünk a hírre Horváth Csabától a projektben érintett Zugló polgármesterétől.

Tovább

A Professzorok Batthyány Köre: a Liget Projekt “meghiúsítói történelmi bűnt követnének el, amivel magukra vonnák a jövő nemzedékek haragját és megvetését”

Nagy erővel zajlik a lakosság hangolása, sokakat, köztük a “narancs-civil” egyleteket is bevetettek egy-egy dörgedelmes megszólalás erejéig a Liget Projekt

Tovább