7 C
Budapest
2020. október 29. csütörtök

Címke: Luxemburg

premium

Szijjártó egy „ostoba, agymenéses” luxemburgival nyitott diplomáciai képviseletet Luxemburgban

Érdekes – finoman szólva – a mi külügyérünk emlékezete. Vagy jó a memóriája, csak a kabátját forgatja aszerint, hogy éppen milyen ukázt kap a...

A hetes cikk szerinti eljárás még ismeretlen terület

Írásos vélemény benyújtására kérték fel a magyar kormányt az uniós tagállamok illetékes minisztereinek keddi tanácsülésén az alapszerződés hetes cikke szerinti eljárás keretében.
EP Strasbourg

Kap-e pofont az unió a Fidesztől?

A tartózkodásnak pont az a lényege, hogy valaki nem akar részt venni a szavazásban. Mindegy, hogy nyaral, vagy a teremben ül. Tehát a tartózkodók nem vesznek részt a döntésben. Az utóbbiakat tehát figyelmen kívül kell hagyni. Ezzel megvan a kétharmad.
Paks2

Meg kell akadályozni a nukleáris energia reneszánszát

Luxemburg támogatja Ausztriát a paksi bővítés ellen indított perben az Európai Bíróságon – jelentette be Carole Dieschbourg luxemburgi környezetvédelmi miniszter hétfőn. Az Európai Bizottság...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×