Könnyen előfordulhat, hogy a stroke-os beteg vár, míg a köröm alatti szálka művelet éppen zajlik – Polémia a bringás-mentők körül

A mentők-rászorulók problémakör nap, mint nap felvetődik és általában nem sikertörténet, amit ezzel kapcsolatban éreznek egyik oldalon sem. A mentősök arra panaszkodnak, hogy kevesen vannak, túlterheltek, rossz a szervezés, ráadásul kaotikus az üzemanyag tankolása, a betegek pedig arra, hogy sokat kell várni, ami esetükben az életükbe kerülhet.

Read more

Vajon a mentőszolgálat MOL kártyája engedélyezi a prémium üzemanyag tankolását, mert alapból az olcsóbb üzemanyagra van beállítva?

Hétfőn délelőtt tankolni próbáltam, gondolom nem voltam egyedül ezzel a kisérlettel. A Szent István körúton és környékén volt dolgom, így a Váci úton haladtam kútról kútra, de benzint nem csak ársapkás áron, de a kormány szerint valóson sem sikerült vennem, ugyanis nem volt.

Read more

“Hihetetlen, hogy ilyen emberek tudnak maguktól levegőt venni…” – Olvassa, különben úgy sem hiszi el!

Érdekesek vagyunk mi, emberek! Az, hogy a kormány éppen most zilálja szét egyik napról a másikra többszázezer család megélhetését és a kilátás, hogy pár hónap múlva a fizetés nagy része a közüzemi díjakra megy el csak párezerünket késztette arra, hogy utcára vonuljon, de…..

Read more

Leszakadt egy Jókai utcai ház tetőzete! – A tűzoltók keresőkutyákkal vizsgálták át a romokat….

Leomlott a VI. kerületi, Jókai utca 1. számú ház tetőzetének egy része hétfő reggel háromnegyed tíz körül. A rendőrség is megerősítette, hogy a balesetben négyen sérültek meg: egy ember súlyosan, három pedig könnyebben. Mindannyian az utcán tartózkodtak, amikor a baleset történt.

Read more

Kásler rinocéroszbőrén a L’Oréal -mert megérdemli?- sem segít! – A szégyenteljes valóság 2022 magyar egészségügyéről…..

Kásler Miklós miniszter, akinek felügyelete alatt pusztul a magyar egészségügy, vasárnap jelentette szerénytelenül, hogy a a “pandémia elfedte” az egészségügyben végbement nagyszerű változásokat, ugyanis bevezették “a prevencióra épülő új egészségkultúrát”, létrehozták “az öt nemzeti egészségügyi programot.” Egyszóval szerinte a maga felügyelte ágazat előre megy, csak úgy, mint az ország.

Read more

Dr. Kunetz: most sem lesz elég a csontokkal való legózás, vagy szittya történelembe való vizeletszagú révedés!

Valóban, ilyen helyzetben, mint amit most már napok óta látunk a saját nyomorunk az egészségüggyel kapcsolatban eltörpül. Azonban a problémák nem oldódnak meg, hanem exponenciálisan fokozódni fognak. Nagyon helyesen mindenki, aki ukrán útlevéllel érkezik hazánkban ingyenes egészségügyi ellátást kaphat. Ez azonban tovább fogja terhelni a már szinte teljesen szétzilált rendszert – véli Dr. Kunetz Zsombor.  egészségügyi szakértő.

Read more

Feljelentettek egy mentőst, de miért is?

Akár hiszi, akár nem egy nagyon ráérő, és legalább ennyire jó indulatú honfitársunk, nem akármilyen okból vegzált feljelentésével egy mentőst. Érthetetlen mi történik abban az országban, ahol egyébként ha kell több száz milliót gyűjtünk egy kis gyerek gyógyszerére, ám  azok is mi vagyunk akik mindenkire sandán nézünk. Mi féle kettősség ez?

Read more