Ki fizeti Orbán rezsijét? Szerinte nem mi. Hanem? – azonnali kérdések órája a parlamentben….

Érdekes kérdés: ki fizeti valójában Orbán Viktor rezsijét, aki életében nem dolgozott máshol, mint különböző beosztásokban a „köz alkalmazásában”, vagyis teljes felnőtt életében mi, a nép voltunk, vagyunk a munkáltatói. Ön szerint?

Lehetőségek és ellehetetlenítések 2022

Minden új esztendő, nemcsak új reményeket, de nagyon sok régi megsemmisülését, olykor megsemmisítését is hozza, ezt nevezzük változásnak, lássunk ezek közül néhány kiragadott példát ami 2022-ben vár ránk! Szép számmal lesznek nagy lehetőségek, és ellehetetlenítések is .

Beleszálltak Orbánba a követői: „Naccerű. Akkor most beszéljünk egy kicsit a tízmilliárdos majorságodról!”

Orbán Viktor, ahogy a többi Facebook-celeb Fidesz-megszólaló diadalittas fotóval ünnepelte a kormány minimálbér-ügyi teljesítését, miszerint januártól bruttó 200.000 forint az „álomösszeg”. A miniszterelnök követői másként látják, aminek hangot is adtak.

Áció, táció, konzultáció – A hülyeség költséges és veszélyes

Orbán Viktor miniszterelnök úrnak! Budapest, Vár, Karmelita kolostor – Mélyen tisztelt miniszterelnök úr! Kedves Viktor! Drága magyar vérem! Őszinte örömmel vettem kézhez konzultációs levelét, mert azt a magam részéről úgy értelmezem: visszafogadott a nemzet kebelébe, holott baloldali szabadelvű tollforgató létemre Ön korábban már nem egyszer véglegesen kitaszított a magyarság soraiból.